Βαλάντης – Πρω1νό: «Όταν είδα όσα παίχτηκαν στην τηλεόραση με εμένα είδα ένα τέρας»

Ο Βαλάντης φιλοξενήθηκε στο Πρω1νό και μίλησε στη Φαίη και τον Γιώργο Λιάγκα για την εμπειρία του στο Survivor. Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στις δηλώσεις που προκάλεσαν αντιδράσεις ενώ απάντησε και γιατί δεν πήγε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Καλό Μεσημεράκι».

Μιλώντας για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, ο Βαλάντης είπε: «Η μέρα που έγινε όλο αυτό ήταν όταν μου ζητήθηκε για τον κάθε άνθρωπο να πω ξεχωριστά τι πιστεύω. Εκεί, είχα βγάλει για τον κάθε άνθρωπο το τι είναι. Ο Λάμπρος ήξερα ότι είναι ένας άνθρωπος

που συνεχώς δεν έκανε τίποτα, ήταν συνέχεια στα πηγαδάκια, δεν πρόσφερε τίποτα… Άλλο τι είδαμε κι άλλο τι γινόταν. Στις δικές μου περιπτώσεις είδα ότι ξεκινούσε ένας καυγάς από τη μέση και μετά…».

Σχετικά με το περιστατικό με την Ευρυδίκη, ο τραγουδιστής δήλωσε: «Εγώ όταν είδα τον εαυτό μου και τι παίχτηκε στην τηλεόραση είδα ένα τέρας. Έτσι, όπως ήταν όλα κομμένα αυτό έβγαινε. Κάθισα και είδα τις επίμαχες στιγμές. Το να γίνεις τέρας εξαρτάται από το κατά πόσο αυτό που κάνεις είναι δίκαιο. Εγώ υπερασπίστηκα κάποια στιγμή τον Απόστολο γιατί κανείς δεν έπαιρνε το μέρος του και αυτό το θεωρούσα άδικο. Δεν μου αρέσει να βλέπω την αδικία. Κι αν ξέρω ότι ο άλλος έχει δίκιο πραγματικά, εγώ θα τον υπερασπιστώ μέχρι τέλος. Με τον Απόστολο Ρουβά μπορεί να είχαμε διαφωνίες αλλά εγώ τον υπερασπίστηκα, δεν τον αντιπάθησα. Όπως και με τον Βισκαδουράκη, που είπε ότι ήθελε να με κλωτσήσει».

Για την απουσία του από την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά: «Δεν ξέρω γιατί δεν πήγα στον Νίκο Μουτσινά. Εγώ δεν ρωτήθηκα, ήξερα όμως ότι λόγω του συμβολαίου μας είχα κάποιες υποχρεώσεις. Δεν μου είπε κανείς να πάω στην εκπομπή του. Αν ήθελε να μην πάω, ούτε εμένα μου λέει τίποτα. Δεν μου αρέσει το ύφος της εκπομπής του».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Νίκος Μουρατίδης κατά Σάκη Ρουβά: «Να βγάλει κανένα τραγούδι της προκοπής κι ας πάψει να κάνει λάθη»

 Δανάη Μπάρκα: Στο αστυνομικό τμήμα η παρουσιάστρια – Τι συνέβη;

 Αμαρυλλίς: Πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο με τον νεογέννητο γιο της

Keywords
Τυχαία Θέματα