Survivor – Πελαγία Καζολέα: «Ο Σπύρος είναι αδίστακτος και πολύ διαβασμένος, έχει στρατηγική»

Η Πελαγία Καζολέα αποχώρησε από το Survivor και σήμερα προβλήθηκε μέσα από το «Love it» η πρώτη συνέντευξή της. Η 31χρονη παίκτρια της μπλε ομάδας «κάρφωσε» τον Σπύρο Μαρτίκα για τη στάση του και αποκάλυψε άγνωστα στοιχεία για τη συμπεριφορά του.

Ανάμεσα σε άλλα, η Πελαγία Καζολέα ανέφερε πως ο Σπύρος Μαρτίκας έχει τη μεγαλύτερη στρατηγική απ’ όλους τους μαχητές, ότι χειραγωγεί τον Σάββα Κάλφα, ότι συνεχώς «δείχνεται» αλλά κι ότι μπήκε στο Survivor

πολύ διαβασμένος.

Για την έναρξη της «επίθεσης» προς το μέρος της από τον Σπύρο Μαρτίκα: «Όταν λοιπόν οι νέοι παίκτες που μπήκαν ανέφεραν το πόσο αγαπητή είμαι στον κόσμο, αναφέροντας λέξεις όπως ήθος και αξιοπρέπεια, που πυροδότησαν τον πόλεμο που πραγματοποιήθηκε την τελευταία εβδομάδα προς το πρόσωπό μου. Γι’ αυτό τον λόγο είπα ότι νίκησε η διπροσωπία και το θέατρο γιατί αυτό προσπάθησαν να πλασάρουν ο Σπύρος και κάποιοι άλλοι..».

Για τη συμπεριφορά του μέσα στο παιχνίδι, όταν έσβηναν οι κάμερες: «Ο Σάββας είναι 25 ετών, ο Σπύρος του ρίχνει 20 χρόνια και είναι πολύ εύκολα χειραγωγήσιμος οπότε τείνει προς τα εκεί. Αυτοί οι δύο προσπαθούσαν να κινήσουν τις καταστάσεις. Ο Σπύρος είχε μια ζωή το ψώνιο να φανεί και πολύ έντονα την τάση της επιδειξιομανίας. Από την αρχή του παιχνιδιού δεν σταμάτησε να μιλάει για τις επιχειρήσεις του, τα χρήματα που βγάζει, τις φιλανθρωπίες που κάνει, που αυτά είναι πράγματα που δεν τα συζητάς καν».

Τέλος, η Πελαγία Καζολέα εξήγησε πως δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί του: «Είναι ένας αδίστακτος άνθρωπος, διαβασμένος και δεν θέλω καμία επαφή μαζί του. Ο Σπύρος πιστεύω ότι έχει τη μεγαλύτερη στρατηγική, τους έπιανε όλους off camera. Τα έκανε όλα υπογείως».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Αλέξης Κούγιας – Πρω1νό: «Για οκτώ χρόνια ο Λάκης Λαζόπουλος με παρουσίαζε κοντό, στραβό και ανήθικο»

 Ζήνα Κουτσελίνη: Η αυστηρή απάντηση στους επικριτές της μετά τη συνέντευξη των γονιών της Πάτρας

 Έλληνας ηθοποιός εξομολογείται: «Ο Δημήτρης Λιγνάδης μού πρότεινε να πάω σπίτι του να με εκπαιδεύσει»

Keywords
Τυχαία Θέματα