Αλέξης Κούγιας – Πρω1νό: «Για οκτώ χρόνια ο Λάκης Λαζόπουλος με παρουσίαζε κοντό, στραβό και ανήθικο»

Ο Λάκης Λαζόπουλος αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη μέσω του podcast του στο news247, εκφράζοντας την έντονη διαφωνία του ενώ σχολίασε και τον ηθοποιό – σκηνοθέτη που κατηγορείται.

Το Πρω1νό πρόβαλε την πλευρά του Λάκη Λαζόπουλο και στη συνέχεια της εκπομπής βγήκε τηλεφωνικά στον αέρα

ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη, προκειμένου να τοποθετηθεί επί του θέματος. Ο ίδιος είπε, μεταξύ άλλων,

«Βλέπω συνέχεια ανθρώπους που έχουν “πεθάνει” καλλιτεχνικά, κοινωνικά, πολιτικά, δικηγορικά, να τους καλούν σε εκπομπές κάθε μέρα και να ασχολούνται είτε με εμένα προσωπικά είτε με τις υποθέσεις που χειρίζομαι. Και επειδή οι ώρες που γίνονται αυτές, είναι ώρες δικαστηρίων κι αν μου τις μεταφέρουν λαμβάνω γνώση…

Όλοι ασχολούνται με το τι κάνω εγώ και με τις υπερασπιστικές γραμμές που θα έχω, αυτοί κάθονται όλη την ημέρα και πίνουν καφέ. Ορισμένοι άνθρωποι στην κοινωνική ζωή έχουν “πεθάνει” και δεν το έχουν καταλάβει και προσπαθούν να κάνουν κάτι για να ασχολούνται με αυτούς.

Εγώ επειδή δεν θέλω να απαντάω στον καθένα προσωπικά, έκανα μια γενική τοποθέτηση και ο Νοών Νοείτο. Οκτώ χρόνια ο Λαζόπουλος με παρουσίαζε κοντό, στραβό, αλλήθωρο, ανήθικο, ανύπαρκτο… Το πρόβλημα του συγκεκριμένου προσώπου είναι άλλο».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Έλληνας ηθοποιός εξομολογείται: «Ο Δημήτρης Λιγνάδης μού πρότεινε να πάω σπίτι του να με εκπαιδεύσει»

 Βαλάντης – Πρω1νό: «Όταν είδα όσα παίχτηκαν στην τηλεόραση με εμένα είδα ένα τέρας»

 Survivor: Ανατροπή στα στατιστικά των παικτών – Στα τάρταρα η Κάτια Ταραμπάνκο

Keywords
Τυχαία Θέματα