Κρήτη: Οι πρώτες δηλώσεις των γονιών της 38χρονης που επιτέθηκε με καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγό της

Σοκ έχει προκαλέσει στο Πανελλήνιο η υπόθεση με την 38χρονη στην Κρήτη που επιτέθηκε στον εν διαστάσει σύζυγό της με καυστικό υγρό.

Η εκπομπή «T-Live» και η δημοσιογράφος Ρένα Κουβελιώτη βρέθηκαν στην Κρήτη και συνομίλησαν με τους γονείς της 38χρονης γυναίκας, οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν ακόμη αυτό που συνέβη.

«Το Σάββατο το πρωί με πήραν τηλέφωνο. Να ζητήσω συγγνώμη από την οικογένεια του αλλά

και τον ίδιον. Δεν την έχει απειλήσει ποτέ. Δεν ξέρω γιατί τα λέει αυτά. Να πάει να παραδοθεί και να υποστεί τις συνέπειες των πράξεων της. Με πήρε τηλέφωνο και της το έκλεισα. Τον έχω γνωρίσει, είχε ένα ποινικό μητρώο αλλά πλήρωσε για τις πράξεις του. Με αυτό που έκανε δε θέλω να την ξέρω», τόνισε ο πατέρας της 38χρονης.

Η μητέρα της από την άλλη δήλωσε στην ενημερωτική εκπομπή του Alpha: «Δεν το πιστεύω. Μου είπε ότι χώρισαν και απαλλάχτηκε από αυτόν. Δεν μου είχε πει ότι της είχε ασκήσει σωματική βία αλλά της έκανε ψυχολογικό πόλεμο. Απλά της έκανε ψυχολογικό πόλεμο, αυτός δεν υπέγραφε για το διαζύγιο. Μου έλεγε ότι «Ηρέμησα, γλίτωσα από αυτόν». Δεν είχα την επιθυμία να τον γνωρίσω. Μου το έκρυψε ότι παντρεύτηκε, το έμαθα μετά. Πριν 20 μέρες είδα την κόρη μου. Πιστεύω ότι πιέστηκε ψυχολογικά και ήθελε να λύσει το θέμα μόνη της. Για αυτό έκανε αυτή την πράξη».

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Μενεγάκη: Αποκαλύπτει την ερώτηση που της κάνουν συχνά οι κόρες της

Ιωάννα Μπέλλα: Έκανε photoshop σε εξώφυλλό της για περιοδικό που έχει κυκλοφορήσει στο παρελθόν

Λένα Παπαληγούρα: «Στο γάμο μου έγινε κατακλυσμός, σε όλες τις φωτογραφίες είμαι με ξεκολλημένη τη ψεύτικη βλεφαρίδα»

Keywords
Τυχαία Θέματα