Στέφανος Κοκολογιάννης: Όσα είπε για το παρελθόν του με την 38χρονη που έκανε την επίθεση με το καυστικό υγρό

Στην εκπομπή «T-Live» και την δημοσιογράφο Ρένα Κουβελιώτη  μίλησε ο Στέφανος Κοκολογιάννης, ο οποίος στο παρελθόν υπήρξε σε σχέση με την 38χρονη γυναίκα που έριξε καυστικό υγρό στον σύντροφό της στην Κρήτη.

Ο νικητής του «Mission» ανέφερε ότι οι δυο τους είχαν μία σύντομη ερωτική σχέση και αποκάλυψε πως γνωρίζει το θύμα της επίθεσης.

«Ουδέποτε υπήρξα παντρεμένος με την συγκεκριμένη κοπέλα, ουδέποτε υπήρξα αρραβωνιασμένος, όπως και δεν αποκτήσαμε παιδί μαζί, το ξεκαθαρίζουμε αυτό.

Είχαμε μία σύντομη ερωτική σχέση. Θεωρώ άκρως απαράδεχτο και αδιανόητο αυτό που γίνεται από τα Μέσα, όλες αυτές τις ημέρες. Δηλαδή, αυτή τη στιγμή ένας άνθρωπος είναι θύμα και κινδυνεύει με τη ζωή του και κάποιοι προσπαθούν να δικάσουν το παρελθόν αυτού του ανθρώπου που έχει αποφανθεί η δικαιοσύνη για πράξεις που έκανε στο παρελθόν κι έχει εκτίσει την ποινή του. Είναι λάθος», είπε αρχικά ο Στέφανος Κοκολογιάννης.

Στη συνέχεια, όταν ρωτήθηκε γιατί χώρισαν με την 38χρονη, ο ίδιος είπε: «Ασυμφωνία χαρακτήρων! Κατηγορήθηκα και εγώ από την συγκεκριμένη στο παρελθόν ότι την ξυλοκοπούσα και την κακοποιούσα, εννοείται πως δεν της έχω κάνει τίποτα. Γι’ αυτό και αθωώθηκα».

Ο Στέφανος Κοκολογιάννης τόνισε πως το θύμα της επίθεσης με καυστικό υγρό είναι πολύ καλός του φίλος και εξέφρασε τη συμπαράστασή του για αυτό που του συνέβη.

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Μόσχος: Ο διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλος – «Γιατί να ντρέπομαι;»

GNTM: Ο Χριστόφορος Κοτέντος επιστρέφει απόψε στο reality μόδας -Μια νέα οικειοθελής αποχώρηση ανατρέπει το παιχνίδι

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Οι κρίσεις άγχους, ο ρόλος της στον «Σασμό» και η παρατήρηση που δέχτηκε στα social media

Keywords
Τυχαία Θέματα