Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Οι κρίσεις άγχους, ο ρόλος της στον «Σασμό» και η παρατήρηση που δέχτηκε στα social media

Συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» και την Όλγα Λαφαζάνη παραχώρησε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε -μεταξύ άλλων- για τον ρόλο της στον «Σασμό», για τις κρίσεις άγχους που είχε, ενώ αποκάλυψε και ένα περιστατικό που της συνέβη με ένα περαστικό στο κέντρο της Αθήνας.

«Η Αργυρώ πολύ τον κατσαδιάζει τον Αστέρη, οπότε μάλλον θέλει να τον βλέπει και έχει βρει αυτόν

τον τρόπο. Θα αργήσει όμως η στιγμή που θα δούμε κάποια σύνδεση του Αστέρη με το μωρό», είπε αρχικά η ηθοποιός για τον ρόλο της ως Αργυρώ και τις σχέσεις της με τον Αστέρη.

Σε άλλο σημείο, η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη αποκάλυψε ποια ήταν η πιο δύσκολη σκηνή της στον «Σασμό»: «Όταν έμαθα τον θάνατο του Πετρή, ήταν η πιο δύσκολη, η πιο απαιτητική σκηνή για μένα και την δούλευα και πάρα πολύ καιρό. Με δυσκόλεψε πολύ», ανέφερε η ηθοποιός.

Για τις κρίσεις άγχους, η ίδια ανέφερε ότι «είμαι άνθρωπος που στρεσάρεται εύκολα, αν και τα τελευταία χρόνια δεν το επιτρέπω τόσο στον εαυτό μου, αντιστέκομαι. Είχα και κρίσεις άγχους, αλλά όσο μεγαλώνω αντιστέκομαι, προσπαθώ να το κοντρολάρω».

Κλείνοντας, η ηθοποιός αποκάλυψε το περιστατικό με έναν περαστικό που της μίλησε όταν την είδε να περπατά στο Κέντρο της Αθήνας: «Άνετα νιώθω με τον κόσμο και όλο αυτό μου δίνει χαρά. Περπατούσα τις προάλλες στο Κολωνάκι -μπορεί να το δει αυτός που μου έκανε την “επίθεση”- μου μίλησε ένας άνθρωπος στο δρόμο και εγώ δεν το κατάλαβα γιατί είχε πάρα πολύ ζέστη, είχα γίνει μούσκεμα καθώς περπατούσα να φτάσω κάπου και δεν ήμουν τόσο χαρούμενη όσο θα περίμενε.

Και μετά μου έστειλε ένα μήνυμα στο instagram: “Σας είδαμε στο δρόμο και ήσασταν πάρα πολύ ψυχρή”. Παιδιά είμαστε άνθρωποι, όπως κι εσείς, έχουμε τα άγχη μας, τις δουλειές μας», αποκάλυψε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

Διαβάστε επίσης:

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Απαντά για τον γάμο με την Ιωάννα Τούνη -Το άγχος λίγο πριν γίνει πατέρας

50 Cent – Κωνσταντίνος Αργυρός: Το μήνυμά τους λίγο πριν από τη μεγάλη συναυλία στο ΟΑΚΑ

Χριστίνα Μπόμπα: Η κόρη της, Φιλίππα, στην αγκαλιά του νονού της, Μάνου Γαβρά

Keywords
Τυχαία Θέματα