Μαρία Σολωμού: Δημοσίευσε φωτογραφία μαζί με τον Mente Fuerte!

Τους τελευταίους μήνες έντονες φήμες θέλουν τη Μαρία Σολωμού και τον Mente Fuerte να είναι ζευγάρι! Η γνωστή ηθοποιός έχει ερωτηθεί πολλές φορές σε συνεντεύξεις της για τα προσωπικά της, ωστόσο η ίδια έχει επιλέξει να διαφυλάξει αυτό το κομμάτι της ζωής της από τη δημοσιότητα.

Σε μία από τις σπάνιες αναφορές της σε αυτή, λοιπόν, η Μαρία Σολωμού είχε δηλώσει για τη σχέση της με τον Mente Fuerte: «Δεν είμαστε ζευγάρι με τον Mente Fuerte αλλά δεν αφορά κανέναν το τι είμαστε. Παρουσιάζεται

μία εικόνα δίκη μου με έναν άλλο άνθρωπο, όχι! Εγώ είμαι μονάδα και έχω δικαίωμα στην αυτοδιάθεση. Σήμερα θα βγω με τον κολλητό μου τον Γεωργούλη, μεθαύριο με τον πάτερα του παιδιού μου και αντιμεθαύριο με τον Mente Fuerte που κάνουμε παρέα».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria Solomou (@mariasolomou_official)

Με αφορμή την προβολή του Colourday Festival μέσα από τη συχνότητα του Mega, η Μαρία Σολωμού μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram μερικές φωτογραφίες από την εκδήλωση. Η ηθοποιός είχε βρεθεί στο ΟΑΚΑ μαζί με την παρέα της, ανάμεσα στους οποίους ήταν και ο Mente Fuerte. Οι δυο τους, μάλιστα, ποζάρουν μαζί σε μια κοινή φωτογραφία.

«Από τις καλύτερες στιγμές του καλοκαιριού… Colorful people!!!», έγραψε στην ανάρτησή της η Μαρία Σολωμού.

Διαβάστε ακόμα:

 Αθηνά Ευμορφιάδη – Γιάννης Μαυροκορδάτος: Η εντυπωσιακή είσοδος στη δεξίωση και ο πρώτος χορός τους

 Γιάννης Στάνκογλου: «Σαφώς και έχω ξεφύγει στη νύχτα»

 Σταυρούλα Χρυσαειδή: Η πρώην παίκτρια του Survivor παντρεύτηκε! Φωτογραφίες

Keywords
Τυχαία Θέματα