Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Είμαι από τις μαμάδες που είναι από πάνω»

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος εδώ και οκτώ μήνες κρατούν στην αγκαλιά τους το μωρό τους, τον μικρό Βλάση! Στις αρχές του Σεπτέμβρη πραγματοποιήθηκε η βάπτισή του στο Καβούρι και μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν και η κάμερα του Alpha.

Η παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τις αλλαγές στη ζωή της μετά τον ερχομό του γιου της, ενώ δήλωσε έτοιμη να επιστρέψει στην τηλεόραση, μιας και της έχει λείψει πολύ.

Η
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για τις αλλαγές στη ζωή της μετά τον ερχομό του γιου της

«Δεν έχει αλλάξει κάτι στη ζωή μας μετά τον γάμο, έχει αλλάξει σε σχέση με το παιδί. Είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα. Αυτοί οι 8 μήνες είναι το κάτι άλλο, είναι 8 μήνες ευτυχίας! Παντού έχουμε πάει με το μωρό. Και το καλοκαίρι και το Πάσχα.

Είμαι υπέρ στο ό,τι κάνεις και πριν να το κάνεις και μετά, εντάξει το προσαρμόζεις, δεν είναι το ίδιο. Να έχεις το παιδί μαζί σου, στην καθημερινότητά σου», εξομολογήθηκε αρχικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης η ίδια αποκάλυψε πως έχει βοήθεια στο σπίτι: «Έχω βοήθεια στο σπίτι για κάποιες ώρες, γιατί η μαμά μου λείπει, είναι στην Ρόδο και η πεθερά μου έχει 8 εγγόνια και 4 παιδιά, οπότε καταλαβαίνεις τι να πρωτοκάνει. Δεν βγαίνει αλλιώς. Είμαι από τις μαμάδες που είναι από πάνω».

Όσον αφορά στο επαγγελματικό μέλλον της, η παρουσιάστρια είπε: «Θεωρώ ότι πλέον είμαι έτοιμη. Μου λείπει πολύ η δουλειά μου και θέλω να επιστρέψω».

Διαβάστε ακόμα:

 Σπύρος Δημητρίου: «Τρέφω αισθήματα θαυμασμού και αγάπης για την Ελεωνόρα»

 Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: «Αυτός είναι ο λόγος που έφυγα από τον ANT1»

 Γιώργος Αγγελόπουλος – Δήμητρα Βαμβακούση: Αυτός είναι ο λόγος που καθυστέρησε ο γάμος τους

Keywords
Τυχαία Θέματα