Balletcore hair: Το πιο εντυπωσιακό χτένισμα κάνει το εφέ του…κορσέ!

Είχες φανταστεί ποτέ τα μαλλιά σου να κάνουν το εφέ κορσέ; Και όμως είδαμε το πιο εντυπωσιακό, ρομαντικό χτένισμα, που θυμίζει σύγχρονη prima ballerina αφού σε αυτό το συγκλονιστικό hair trend που έκανε αίσθηση στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης στο SS24 fashion show του designer Cristian Siriano, πρωταγωνιστής είναι οι κορδέλες.

Η σκέψη ήταν να ταιριάξει η έμπνευση και αρχική ιδέα για τον σχεδιασμό των ρούχων που ήταν κορσέδες και τουαλέτες με τις κορδέλες.

Δείτε
αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LACY REDWAY (@lacyredway)

Ροζ αέρινες σατέν κορδέλες δεν κρέμονταν μόνο στην φαντασμαγορική τουαλέτα όπως θα δεις, αλλά και στα μαλλιά. Πέρα από τις δυο γαλλικές πλεξίδες που ήταν δεμένες πίσω κομψά και στο κενό, ανάμεσά τους, ήταν πλεγμένες οι κορδέλες, είδαμε και μακριά ribbons κρεμασμένα στα μαλλιά.

Και εάν αυτό δεν είναι εντυπωσιακό τότε τι είναι;

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christian Siriano (@csiriano)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TRESemmé (@tresemme)

Στο TikTok ήδη κυκλοφόρησαν tutorials με τον τρόπο που κάνεις αυτά τα περίτεχνα δεσίματα στα μαλλιά που είναι μια τέλεια ιδέα για το πιο πρωτοποριακό hair look!

@mattloveshair the only acceptable corset at #NYFW in 2023 is a corset braid @LacyRedway and her @TRESemmé team creating the most epic #hairtrends at new york fashion week!! #hairtutorials ♬ original sound – 2000s&2010s throwbacks

Είναι τόσο elegant και κομψό που πρέπει να το υιοθετήσεις asap, αρκεί να βρεις έναν καλό hairstylist να στο πετύχει!

Αποθήκευσε το βίντεο ώστε να πας προετοιμασμένη και να δώσεις εσύ όλα τα tips!

@mattloveshair what’s the most important #TRESpartner of the year to me?? well that would be #NYFW of course!! @TRESemmé with @LacyRedway created the most ballerina core jaw dropping #hairstyles for the Christian Siriano s/s ‘24 show #TRESnyfw #fashionweek ♬ Standout – Kid Dean

Όποιο και εάν είναι το στυλ σου αυτό το hairstyle πρέπει να το εφαρμόσεις εδώ και τώρα. Μπορείς να βάλεις μια κορδέλα στο χρώμα της αρεσκείας σου και εάν αυτό το εφέ κορσέ σε προβληματίζει τότε κάνε φιόγκους και βάλτους στα μαλλιά σου. Σου έχω δώσει ιδέες…(δες εδώ).

Μια ματιά ακόμα:

Revenge lips: Το χρώμα της “εκδίκησης” στα χείλη που κάνει θραύση

Keywords
Τυχαία Θέματα