Γιώργος Αγγελόπουλος – Δήμητρα Βαμβακούση: Αυτός είναι ο λόγος που καθυστέρησε ο γάμος τους

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση παντρεύονται στις 24 Σεπτεμβρίου στην εκκλησία των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό, με το προσκλητήριο του γάμου τους να έχει δει το φως της δημοσιότητας. Το ζευγάρι είναι έτοιμο να κάνει το επόμενο βήμα και να επισφραγίσει την αγάπη του.

Ο Νίκος Αποστολόπουλος έχει αναλάβει να σχεδιάσει το κοστούμι του Γιώργου Αγγελόπουλου, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του στην εκπομπή

«Breakfast@Star». Ο ίδιος ανέφερε πως ο γάμος άργησε να πραγματοποιηθεί λόγω της υγείας της μητέρας του, η οποία μέσα στο καλοκαίρι είχε νοσηλευτεί.

«Ευχόμαστε να έρθει αυτή η άγια στιγμή του γάμου, στις 24 Σεπτεμβρίου. Ετοιμάζουμε τώρα τις πρόβες, οι οποίες όμως έχουν καθυστερήσει λίγο γιατί είναι ασθενής η μητέρα του», ανέφερε αρχικά ο Νίκος Αποστολόπουλος στην κάμερα του STAR.

Και συνέχισε, περιγράφοντας τις πρόβες με τον Γιώργο Αγγελόπουλο: «Έχει κάποιες προτιμήσεις, δεν έχει καταλήξει ακόμα όμως και ελπίζω αυτή την εβδομάδα να αποφασίσει γιατί αλλιώς θα πάει γυμνός. Εγώ θα επιμεληθώ τα πάντα, παπούτσια, πουκάμισα, ζωνάρια, παπιγιόν.

Στις πρόβες ο Γιώργος Αγγελόπουλος έρχεται μόνος του, γιατί όπως εμείς δεν βλέπουμε το νυφικό έτσι και εκείνη δεν θα έρθει εδώ. Στο πάρτι θα αλλάξουμε το κοστούμι».

Διαβάστε ακόμα:

 Κώστας Τσουρός: Η επίσημη ανακοίνωση για την εκπομπή και τους συνεργάτες

 Νένα Χρονοπούλου για τη δολοφονία του Αντώνη: «Αν ζούσε, θα τον υιοθετούσα»

 Χριστίνα Παππά: «Η μητέρα μου ήταν στον Βόλο, έζησα έναν εφιάλτη»

Keywords
Τυχαία Θέματα