Φιλαρέτη Κομνηνού: Μιλάει για την εγκυμοσύνη της Δανάης Μιχαλάκη -«Έχω ένα καρδιοχτύπι, ένα τρακ»

Την Φιλαρέτη Κομνηνού υποδέχτηκε το απόγευμα της Κυριακής (8/10) στο πλατό του «Ακόμα δεν είδες τίποτα» ο Κώστας Τσουρός.

Μέσα σ’ όλα, η γνωστή ηθοποιός μίλησε στον παρουσιαστή και δημοσιογράφο για το εγγόνι της -καρπό του έρωτα του γιου της Γιώργου Παπαγεωργίου και της Δανάης Μιχαλάκη– που αναμένεται να γεννηθεί τον Δεκέμβριο.

«Ήθελα να γίνω γιαγιά. Τον Δεκέμβριο έρχεται. Επιτέλους ήρθε αυτή η στιγμή. Έχω ένα καρδιοχτύπι, ένα τρακ. Περιμένω τη στιγμή που θα το πάρω στην αγκαλιά μου. Περιμένω να δω

το παιδί του παιδιού μου. Νομίζω ότι με περιμένει ένας μεγάλος έρωτας», εξομολογήθηκε η Φιλαρέτη Κομνήνου για το γεγονός ότι θα γίνει γιαγιά.

Η εξομολόγηση της Δανάης Μιχαλάκη για την εγκυμοσύνη

Μιλώντας σήμερα (8/10) στην εκπομπή της ΕΡΤ, «2 στις 10», η Δανάη Μιχαλάκη εξομολογήθηκε για την εγγονή της πως «η εγκυμοσύνη μου μέχρι στιγμής είναι ένα πολύ όμορφο ταξίδι. Βλέπεις τι μπορεί να κάνει το σώμα σου. Βλέπεις πως αλλάζει το σώμα σου, και μαζί με αυτό κι εσύ, σε αλλάζει όλη η κατάσταση.

Υπάρχει ενθουσιασμός για όλο αυτό το καινούργιο που έρχεται. Επίσης νιώθω πολύ τυχερή που μπορώ ακόμα να δουλεύω και να είμαι δραστήρια. Πάνε όλα καλά. Ήθελα να γίνω μαμά κάποια στιγμή, σίγουρα όμως, πρέπει να υπάρχουν και οι κατάλληλες συνθήκες. Η ζωή μας το έφερε τώρα, το θέλαμε, ήταν στα σχέδιά μας. Ο μπαμπάς μου αποκάλυψε το φύλο του μωρού, είναι κορίτσι».
Διαβάστε επίσης:

Συγκινεί ο Ηλίας Βρεττός: «Πενθούμε σαν να χάσαμε το παιδάκι μας, είναι η πρώτη φορά που μιλώ γι’ αυτό…»

Ορέστης Τζιόβας: «Δεν θα έκανα σχέση με άτομο του ίδιου φύλου»

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Για εμένα δεν υπάρχει αυτή η κυρία, δεν την ξέρω και ούτε θέλω να τη μάθω»

Keywords
Τυχαία Θέματα