Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Έδωσε το παρών στην τελετή στέψης του Βασιλιά Καρόλου -Το μήνυμά της

Ο Κάρολος Γ‘ στέφθηκε σήμερα (6/5) και επισήμως βασιλιάς, με τoυς πολίτες του Ηνωμένου Βασιλείου αλλά και εκατομμύρια κόσμου να παρακολουθεί από κοντά αλλά και σε απευθείας σύνδεση την ιστορική τελετή.

Η Ελλάδα εκπροσωπήθηκε στην τελετή από τη Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ενώ το «παρών» από την πρώην ελληνική βασιλική οικογένεια έδωσαν η Άννα Μαρία, ο Παύλος και η σύζυγός του, Μαρί Σαντάλ.

Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter,

η Κατερίνα Σακελλαροπούλου θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα για την στέψη του Βασιλιά Καρόλου και της συζύγου του, Camilla Parker Bowles.

«Συγχαρητήρια στον Βασιλιά Κάρολο και στην Βασίλισσα Camilla για την στέψη τους. Είμαι σίγουρη ότι οι σχέσεις μεταξύ Ελλάδας και Αγγλίας θα ενισχυθούν περισσότερο ενόψει των κοινωνικών μας προκλήσεων», έγραψε χαρακτηριστικά η Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Congratulations to King Charles III and Queen Camilla on their coronation. I am confident that the - relations will be further strengthened in view of the common challenges of our time.

President GR (@PresidencyGR) May 6, 2023

Χτες (5/5), η Πρόεδρος της Δημοκρατίας έδωσε το παρών στη δεξίωση που παρέθεσαν ο Βασιλιάς Κάρολος και η σύζυγός του, στους Αρχηγούς Κρατών και τους υπόλοιπους προσκεκλημένους στο Παλάτι του Backingham.

Διαβάστε επίσης:

Σία Κοσιώνη: Με τον γιο της πάνω σε βέσπα στο κέντρο της Αθήνας – Φωτογραφίες

Μαρία Αναστασοπούλου: «Αυτή η συζήτηση αφορά τον Γιώργο Παπαδάκη, εγώ θα κάνω ό,τι μου ζητήσει το κανάλι»

Ναταλία Δραγούμη: «Δεν ήμουν εκεί για τα παιδιά μου και αυτό είναι πληγωτικό, μια μαχαιριά»

Keywords
Τυχαία Θέματα