Σία Κοσιώνη: Με τον γιο της πάνω σε βέσπα στο κέντρο της Αθήνας – Φωτογραφίες

Η Σία Κοσιώνη λατρεύει να περνάει χρόνο και να κάνει διασκεδαστικά πράγματα με τον 5,5 ετών της, Δήμο. Αυτό άλλωστε το προδίδουν και οι φωτογραφίες στον προσωπικό της δημοσιογράφου στο Instagram, όπου ο μικρός της πρίγκιπας εμφανίζεται να είναι το επίκεντρο του ενδιαφέροντός της, πότε στο σπίτι και πότε στο γραφείο της.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την δημοσιογράφο με τον μικρό Δήμο έτσι όπως

δεν τους έχουμε ξαναδεί.

Συγκεκριμένα, η Σία Κοσιώνη οδηγούσε μια βέσπα στο κέντρο της ΑΘήνας, ενώ στην μπροστινή θέση είχε τον Δήμο. Μαμά και γιος απόλαυσαν τη βόλτα τους στην πόλη, φορώντας τα κράνη τους και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

Σε παλιότερη συνέντευξή της, η δημοσιογράφος είχε αναφέρει για τον γιο της: «Είναι η πιο δύσκολη και πιο σοβαρή δουλειά που έχω κάνει στη ζωή μου, να πλάθεις έναν άνθρωπο. Έναν άνθρωπο, που αύριο μεθαύριο θα έχει έναν ρόλο και η προσωπικότητά του στην κοινωνία θα έχει βάρος, αυτό για εμένα αποτελεί μεγάλη ευθύνη. Ειδικά σε μία εποχή που βλέπουμε πολλά πράγματα να συμβαίνουν, νιώθω πολύ μεγάλη ευθύνη ως μάνα και πολύ μεγάλη ευθύνη ως μάνα αγοριού».

Πηγή φωτογραφιών: NDP Photo Agency

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Αναστασοπούλου: «Αυτή η συζήτηση αφορά τον Γιώργο Παπαδάκη, εγώ θα κάνω ό,τι μου ζητήσει το κανάλι»

Ναταλία Δραγούμη: «Δεν ήμουν εκεί για τα παιδιά μου και αυτό είναι πληγωτικό, μια μαχαιριά»

Ναταλία Γερμανού για το secret ζευγάρι του «J2US»: «Θα κρεμάσει το σαγόνι σας!»

Keywords
Τυχαία Θέματα