Μαρία Αναστασοπούλου: «Αυτή η συζήτηση αφορά τον Γιώργο Παπαδάκη, εγώ θα κάνω ό,τι μου ζητήσει το κανάλι»

H Μαρία Αναστασοπούλου τη φετινή τηλεοπτική σεζόν συνεργάζεται με τον Γιώργο Παπαδάκη στο «Καλημέρα Ελλάδα».

Η δημοσιογράφος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και τον Χάρη Λεμπιδάκη και -μεταξύ άλλων- μίλησε για το τηλεοπτικό της μέλλον αλλά και την εμπειρία της από τη συνεργασία με τον γνωστό παρουσιαστή του ANT1.

«Όταν ξεκίνησε τον περασμένο Σεπτέμβριο αυτή η σύμπραξη, το μεγάλο ερώτημα για μένα ήταν εάν θα φτάναμε Μάιο-Ιούνιο και θα λέγαμε ότι αυτό

πήγε καλά. Αυτό πήγε όντως καλά, ήταν μία κίνηση μεγάλου ρίσκου για μένα και το έκανα εις γνώσιν μου. Τώρα, μιλώντας εκ του ασφαλούς, είμαι χαρούμενη για αυτή την επιλογή», είπε αρχικά η Μαρία Αναστασοπούλου.

Στη συνέχεια, όταν ο δημοσιογράφος την ρώτησε αν τη γεμίζει άγχος η επόμενη μέρα, η ίδια είπε: «Αυτή τη στιγμή αυτό που με απασχολεί είναι οι εκλογές και οι διακοπές. Αυτή είναι μία συζήτηση που αφορά τον Γιώργο και τον ΑΝΤ1. Εγώ ήρθα εδώ με μία συμφωνία που αφορά στη συνεργασία μου με τον Γιώργο, οπότε εμένα ο λόγος μου τελειώνει κάπου εδώ. Πάντως, επειδή έχουμε πάει πολύ καλά, εγώ θα είμαι εδώ και θα κάνω ό,τι μου ζητήσει ο σταθμός».

Κλείνοντας, η δημοσιογράφος ανέφερε: «Δεν είναι χωρισμένη σε χωράφια η τηλεόραση. Κι εμείς έχουμε ψυχαγωγικές πινελιές. Όταν συμβαίνει κάτι σοβαρό, οι συνάδελφοι έχουν την ενσυναίσθηση ότι δεν γίνεται να χορεύουμε και να τραγουδάμε. Και καλώς έκαναν».

Διαβάστε επίσης:

Ναταλία Δραγούμη: «Δεν ήμουν εκεί για τα παιδιά μου και αυτό είναι πληγωτικό, μια μαχαιριά»

Ναταλία Γερμανού για το secret ζευγάρι του «J2US»: «Θα κρεμάσει το σαγόνι σας!»

Γνωστός ποδοσφαιριστής αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλος -Οι φωτογραφίες με τον σύντροφό του

Keywords
Τυχαία Θέματα