Ναταλία Γερμανού για το secret ζευγάρι του «J2US»: «Θα κρεμάσει το σαγόνι σας!»

Απόψε το βράδυ το «J2US» θα είναι ακόμα πιο ανατρεπτικό, αφού σε αυτό live θα έχουμε την είσοδο του πρώτου secret ζευγαριού, όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Κοκλώνης το περασμένο Σάββατο.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, πρόκειται για μια γυναίκα τραγουδίστρια η οποία επιστρέφει από τα παλιά και θα είναι η coach ενός άνδρα που θα μας αφήσει με στόμα ανοιχτό.

Μια αναφορά στο secret

ζευγάρι έκανε και η Ναταλία Γερμανού, μέσα από την εκπομπή της στον Alpha. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια ανέφερε στον αέρα του «Καλύτερα δε γίνεται»: «Ακόμα κι αν έχετε ακούσει ή διαβάσει για την τραγουδίστρια, τον άνδρα που θα δείτε μαζί της, θα κρεμάσει το σαγόνι σας. Δεν περιμένεις να τον δεις να τραγουδά».

Τα secret ζευγάρια είναι μια νέα, πολυαναμενόμενη προσθήκη στο λαμπερό show, που θα δούμε για πρώτη φορά σε αυτόν τον κύκλο του παιχνιδιού.

Για πρώτη φορά θα βρεθεί στη σκηνή του «J2US» και ένας μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής, ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος, για να απογειώσει τη διασκέδαση.

Καλεσμένοι του Νίκου Κοκλώνη στο αποψινό live θα είναι και δύο αγαπημένοι τραγουδιστές, που έχουν περάσει από το παιχνίδι σε ρόλο coach και αυτή τη φορά θα ενώσουν μουσικά τις δυνάμεις τους σε ένα ξεχωριστό performance: Ο Αναστάσιος Ράμμος και ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας.

Η συνέχεια επί της οθόνης!

Διαβάστε επίσης:

Γνωστός ποδοσφαιριστής αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλος -Οι φωτογραφίες με τον σύντροφό του

Δημήτρης Σκουλός για Βίκυ Καγιά: «Δεν θέλω το κακό κανενός»

Βαγγέλης Σερίφης: Απαντά για την υποψηφιότητά του με το ΚΚΕ στις βουλευτικές εκλογές

Keywords
Τυχαία Θέματα