Κατερίνα Καινούργιου σε Παύλο Χαϊκάλη: «Εγώ θα κάνω σχέση και γάμο το 2023;»

Μετά τη σύλληψη της Εύας Καϊλή από τις βελγικές αρχές για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ο Παύλος Χαϊκάλης αποφάσισε να ανεβάσει στο κανάλι

του στο YouTube ένα βίντεο, στο οποίο αναλύει τον αστρολογικό της χάρτη. Σε αυτό, μάλιστα, ο ηθοποιός ξεκαθάρισε πως απλά αναλύει τον αστρολογικό χάρτη της, χωρίς να καταδικάζει τίποτα και κανέναν και χωρίς να τοποθετείται επί του γεγονότος.

Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός τόνισε στο σχετικό βίντεο που δημοσίευσε πως «αυτό το άτομο είναι “χτυπημένο” από την έκλειψη και ενεργοποιημένο από την Πανσέληνο».

Σήμερα το πρωί (15/12) ο Παύλος Χαϊκάλης μίλησε μέσω Skype στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε ξανά στον αστρολογικό χάρτη της Εύας Καϊλή.

Μάλιστα, στο τέλος των δηλώσεών του, η Κατερίνα Καινούργιου τον ρώτησε για τα δικά της προσωπικά και πιο συγκεκριμένα για τα ερωτικά της το 2023.

«Εγώ θα κάνω σχέση και γάμο το 2023; Θα πάρω για ραντεβού! Και εγώ πολλές φορές μπορεί να απευθυνθώ σε αστρολόγο, φυσικά αμείβεται. Δεν είναι κακό. Η αστρολογία είναι δουλειά», είπε η παρουσιάστρια.

Διαβάστε ακόμα:

Μαρία Ιωαννίδου για Γιώργο Κιμούλη: «Δόξα τω Θεώ που επέστρεψε, δεν βίασε κανέναν» -Ένταση στο «Πρωινό μας»

Εύη Δρούτσα: «Όταν γέννησα την κόρη μου έπαθα εμβολή και μου αφαίρεσαν τον πνεύμονα»

Γιώργος Περρής: «Με ανάγκασαν από δισκογραφική να υπογράψω συμβόλαιο πως δε θα αποκαλύψω δημόσια πως είμαι γκέι»

Keywords
Τυχαία Θέματα