Beauty time: Οι 2 must θεραπείες που μπορείς να κάνεις δώρο στον εαυτό σου και τις φίλες σου αυτές τις γιορτές!

Eίναι αυτή η εποχή του χρόνου που όλες θέλουμε να κάνουμε ένα δώρο στον εαυτό μας, που ίσως έχουμε λίγο παραπάνω χρόνο για το “me time” και θέλουμε να νιώσουμε την φρεσκάδα και την αναζωογόνηση στην επιδερμίδα μας, που φυσικά το ζητάει.

Τα εορταστικά καλέσματα είναι πολλά, κοιτάμε ήδη τις τάσεις στο μακιγιάζ αλλά πως θα κάνουμε trendy make up looks εάν δεν έχουμε ενυδατωμένη και καθαρή επιδερμίδα;

Γι’ αυτό λοιπόν τι καλύτερο από το να επιλέξουμε μια εξειδικευμένη θεραπεία express

αλλά super αποτελεσματική για λάμψη και φωτεινή όψη πριν από τις γιορτές; Προλαβαίνουμε κορίτσια!

Το Κέντρο Αισθητικής του The Elixir Lab by medihall στην Κηφισιά είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας, τελευταίας γενιάς με όλες τις ευρωπαϊκές πιστοποιήσεις.

Είναι στελεχωμένο με κορυφαίους ιατρούς στον τομέα της αισθητικής δερματολογίας αλλά και της πλαστικής χειρουργικής με μεγάλη εμπειρία σε θεραπείες που έχουν στόχο την αναγέννηση της επιδερμίδας μας, άρα και το κατάλληλο μέρος για να κλείσουμε άμεσα το ραντεβού μας!

Ως beauty expert έκανα έρευνα και είδα το πόσο σύγχρονες και up dated θεραπείες έχει για όλες τις ανάγκες της επιδερμίδας για όλες τις ηλικίες, καλύπτοντας τα γούστα και των πιο απαιτητικών.

Ωστόσο πιστεύω πως είναι απαραίτητο να επενδύσεις σε έναν καλό καθαρισμό προσώπου αρχικά που ανεξάρτητα από την όψη της επιδερμίδας και την ηλικία μας, είναι πάντα απαραίτητος για την ανανέωση των κυττάρων και την νεανική όψη που χαρίζει.

Βρήκα λοιπόν τις πιο τρομερές θεραπείες που στοχεύουν στην λάμψη του προσώπου και πρέπει να κάνεις asap! Πάμε να τις δούμε και μαζί…

Η πιο σύγχρονη και αποτελεσματική μέθοδος ως εξέλιξη της κλασσικής μεθόδου με τον ατμό είναι η Δερμοαπόξεση με Διαμάντι ή Μικροκρυστάλλους με συνδυασμό υπερήχων, που έχω εφαρμόσει και εγώ στο πρόσωπό μου και προτείνω ανεπιφύλακτα.

Σε αυτήν την μέθοδο που συνδυάζει προϊόντα που περιλαμβάνουν υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες και πεπτίδια ορκίζονται ακόμα και οι stars του Χόλυγουντ για βαθιά ενυδάτωση και φυσικά αντιγήρανση.

Η Δερμοαπόξεση με διαμάντι είναι κατάλληλη ακόμα και για πιο ευαίσθητα δέρματα. Απομακρύνει αποτελεσματικά τα νεκρά κύτταρα, χωρίς να προκαλεί τραυματισμούς, καθαρίζοντας ταυτόχρονα το πρόσωπο από τοξικούς ρύπους και σμήγμα.

Ακολούθως εφαρμόζεται ειδική μάσκα ανάλογα με τις ανάγκες και τον τύπο του κάθε δέρματος, για ενυδάτωση και χαλάρωση.

Την διαδικασία που πραγματικά είναι απολαυστική και αναζωογονητική ολοκληρώνει εξειδικευμένο μασάζ στο πρόσωπο και το λαιμό που τονώνει την κυκλοφορία του αίματος, οξυγονώνει την επιδερμίδα και αποβάλλει τις τοξίνες.

Εάν τώρα θέλεις να συνδυάσεις εκτυφλωτική λάμψη και να σε βρει υπέρλαμπρη το νέο έτος υπάρχει και η επαναστατική “Gold Treatment” θεραπεία με τα φύλλα χρυσού.
Αυτή τη θεραπεία που χαρίζει αμέσως φωτεινότητα στην επιδερμίδα είναι και το beauty secret που ακολουθούν πιστά στα παρασκήνια τα μοντέλα πριν εμφανιστούν στην πασαρέλα για ενυδάτωση express.

H θεραπεία με φύλλα χρυσού βασίζεται στις ευεργετικές ιδιότητες του Χρυσού 24 Καρατίων, στις πρωτεΐνες μεταξιού και στα μικροσφαιρίδια κολλαγόνου θαλάσσιας προέλευσης. Μιλάμε για ένα κοκτέιλ θρεπτικών συστατικών για το πρόσωπό σου!

Ακόμα να κλείσεις ραντεβού;

Το Τhe Elixir Lab by medihall πρωτοπορεί για να κάνει χαρούμενες και τις φίλες σου καθώς διαθέτει τα gift voucher που είναι η τέλεια πρόταση για Χριστουγεννιάτικο δώρο σε αυτούς που αγαπάς.

Υπάρχουν και έτοιμα προτεινόμενα πακέτα δώρου με αγαπημένες θεραπείες αλλά μπορείς επίσης να διαλέξεις μια θεραπεία αισθητικής προσώπου η σώματος της επιλογής σου.

Απλά γράφεις στην κάρτα δώρου το ποσό που επιθυμείς να προσφέρεις και άσε τα υπόλοιπα στα χέρια του εξειδικευμένου προσωπικού που θα πραγματοποιήσει τις επιθυμίες σου.

Το The Εlixir Lab  by medihall βρίσκεται στην οδό Πλατάνων 16 στην Κηφισιά ενώ για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να μπεις στην ιστοσελίδα και να ακολουθήσεις στα social media.

Instagram: the_elixirlab

Facebook Page:  TheelixirLab

Μια ματιά ακόμα:

Δέσποινα Βανδή: Η super glam & sparkly εμφάνισή της με έμφαση στο βλέμμα!

Δεν θες κόκκινο μανικιούρ τις γιορτές; Κανένα πρόβλημα! Τα “crystal nails” είναι πάντα hot!

Keywords
Τυχαία Θέματα