Πώς να βγάλουμε τον καλύτερό μας εαυτό το 2023!

Λίγες μέρες έμειναν μέχρι να πούμε πάει ο παλιός ο χρόνος και καλώς ήρθες 2023. Και κάθε τέλος του χρόνου φτάνει αυτή η στιγμή που όλες σκεφτόμαστε πώς θα αλλάξουμε τη ζωή μας προς το καλύτερο την επόμενη χρονιά. Πόσους στόχους όμως που βάλαμε προηγούμενες φορές δεν κατάφεραν να… προχωρήσουν μετά το τέλος Ιανουαρίου; Αν απαντήσατε «πολλούς», τότε αυτό το άρθρο σας ενδιαφέρει.

Μήπως φέτος είναι η χρονιά μας; Μήπως να θέσουμε απλούς, μικρούς και εφικτούς στόχους γύρω από τη φροντίδα του εαυτού μας αυτή τη φορά; Με πρόγραμμα και συνέπεια μπορούμε να έχουμε

μια καλύτερη ζωή με υγεία, ομορφιά και ισορροπία. Τι λέτε; Ξεκινάμε;

Να τι μπορούμε να κάνουμε για να βγάλουμε τον καλύτερό μας εαυτό τη νέα χρονιά:

Ξεκινάμε μία δραστηριότητα. Μπορεί να είναι περπάτημα, γιόγκα, κολύμπι, τένις, πιλάτες, χορός. Μόνες, με φίλες ή με τον σύντροφό μας.

Πάμε πιο συχνά από τις σκάλες. Η πιο εύκολη, ελαφριά και αποτελεσματική άσκηση κρύβεται…στα σκαλοπάτια. Ας ξεχάσουμε λίγο το ασανσέρ στο σπίτι, στο γραφείο, στο μετρό και για
2- 3 φορές την εβδομάδα θα πηγαίνουμε μόνο από τη σκάλα.

Ανανεώνουμε την εμφάνισή μας. Ένα καινούριο κούρεμα ή χτένισμα ή χρώμα στα μαλλιά, καινούρια ρούχα και παπούτσια στην ντουλάπα μας, νέο χρώμα κραγιόν, άρωμα. Θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή μας!

Βάζουμε περισσότερα λαχανικά στη διατροφή μας. Μαζί με το φαγητό ας τρώμε πάντα σαλάτα. Με μία αναζήτηση στο διαδίκτυο  θα βρούμε νόστιμες συνταγές που μπορούμε να ετοιμάσουμε και να παίρνουμε μαζί μας στη δουλειά κι έτσι να αποφύγουμε το delivery.

Τρώμε περισσότερα φρούτα. Οι βιταμίνες που εμπεριέχουν προσφέρουν πολλαπλά οφέλη στην υγεία και τη θωράκιση του ανοσοποιητικού μας, ενισχύουν την ψυχική υγεία μας και δρουν ευεργετικά για την καρδιά μας.

Φοράμε πάντα αντηλιακό. Όχι μόνο όταν πρόκειται να περάσουμε μια μέρα στην παραλία, αλλά και τις μέρες που έχει συννεφιά, προκειμένου να προλάβουμε τη φωτογήρανση την εμφάνιση κηλίδων, την πρόκληση ρυτίδων καθώς και την αφυδάτωση.

Θυμόμαστε κάθε βράδυ το Collagen Pro-active, το αγαπημένο μας πόσιμο κολλαγόνο εδώ και χρόνια. Γιατί μας χαρίζει ελαστικό δέρμα, λαμπερά μαλλιά, δυνατά νύχια, υγιείς αρθρώσεις. Και όλα αυτά, με ένα μόνο καπάκι, κάθε βράδυ, λίγο πριν από τον ύπνο. Με τη μοναδική του φόρμουλα, αποδεδειγμένα ενισχύει τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου, συμβάλλοντας στην αποκατάσταση του επιπέδου κολλαγόνου στις αρθρώσεις και στο χόριο του δέρματος. Η ενίσχυση του κολλαγόνου του οργανισμού μας έχει θετικά αποτελέσματα τόσο στην υγεία μας όσο και στη διατήρηση μιας νεανικής, γεμάτης φρεσκάδα, αναζωογονημένης εμφάνισης.

Καθιερώνουμε μία ρουτίνα ομορφιάς πρωί και βράδυ. Επιμελής καθαρισμός, σωστή ενυδάτωση, καθημερινή φροντίδα. Και μία φορά το χρόνο επισκεπτόμαστε την αισθητικό για μία πλήρη περιποίηση προσώπου.

Κοιμόμαστε πιο νωρίς και περισσότερο. Τηρούμε ένα σωστό πρόγραμμα ύπνου καθημερινά γιατί είναι σημαντικό για την ξεκούραση, την καλή ψυχολογία αλλά και την υγεία μας.

«Όπου υπάρχει ένα θέλω, υπάρχει ένας δρόμος». Αυτός της επιτυχίας! Καλή χρονιά με περισσότερο χρόνο για εμάς. Με την καλύτερη version του εαυτού μας!

Μια ματιά ακόμα:

Γιατι να κάνεις σανίδα κάθε μέρα -5 λόγοι που θα σε ενθουσιάσουν!

Keywords
Τυχαία Θέματα