Κατερίνα Καινούργιου: Πέρασε τον Δεκαπενταύγουστο στην Τήνο – Φωτογραφίες

Η Κατερίνα Καινούργιου μετά τις διακοπές της στη Μύκονο και στην Αντίπαρο αποφάσισε να επισκεφτεί την Τήνο και να περάσει εκεί τις ημέρες του Δεκαπενταύγουστου γιορτάζοντας μαζί με τους υπόλοιπους επισκέπτες τη Γιορτή της Παναγίας.

Η γνωστή παρουσιάστρια έκανε την αποκάλυψη, δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες από

όσα έκανε στο κυκλαδίτικο νησί. Η οικοδέσποινα της «Super Κατερίνα» έχει αδυναμία και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το επισκέπτεται.

«Σε αυτόν τον ευλογημένο τόπο… Χρόνια πολλά σε όλους. Η Παναγία μαζί μας … Την έχουμε βοηθό στις θλίψεις μας και στις δύσκολες στιγμές μας! Αυτή διαρκώς απαντά με τα θαύματα της… Εύχομαι να είστε όλοι καλά φίλοι μου», έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου στην ανάρτησή της, δείχνοντάς μας διάφορα «κλικ» από την ημέρα της στο νησί.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Kainourgiou Official (@katken85)

Ανήμερα της Παναγίας, η Κατερίνα Καινούργιου επισκέφτηκε την εκκλησία και άναψε το κεράκι της, ενώ ευχήθηκε χρόνια πολλά και στους followers της στο Instagram:

«Χρόνια πολλά σε όλους. Στις δυσκολίες της ζωής πάντα λέμε “Παναγία μου”. Αυτή ξέρει, βλέπει, παρακολουθεί, βοηθάει. Με δάκρυα στα μάτια η Παναγία παρακαλάει τον Χριστό να μας σώσει. Να μας εισακούσει. Πόσο μεγάλη είναι η καρδιά της για να χωράει μέσα τόση αγάπη και συγχώρεση. Η Παναγία μαζί μας. Χρόνια πολλά και ευλογημένα φίλοι μου».

Διαβάστε ακόμα:

 Μαίρη Συνατσάκη: Απαντά σε follower για την αλλαγή της μετά το παιδί – «Εγώ που έκανα παιδί και έγινα “έτσι”»

 Γιάννης Ζουγανέλης: «Είναι σαν να έχουμε επιβιώσει από πόλεμο»

 Κατερίνα Διδασκάλου: «Δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι θα πει ο κόσμος»

Keywords
Τυχαία Θέματα