Jennifer Lopez: Το χαριτωμένο βίντεο για τα γενέθλια του Ben Affleck – Η μουσική αφιέρωσή της

09:35 16/8/2023 - Πηγή: InStyle

Η Jennifer Lopez αγαπά τον νέο της σύζυγο Ben Affleck και του το δείχνει ακόμη και στο αυτοκίνητο.

Η 54χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός, ήταν πολύ χαρούμενη χθες 15 Αυγούστου καθώς ήταν η ημέρα που ο αγαπημένος της γιόρταζε τα 51 του χρόνια και για να τον τιμήσει, μοιράστηκε στο Instagram μια γλυκιά ανάρτηση.

«Αγαπητέ Ben… Χρόνια Πολλά. Σ’αγαπώ!», έγραψε προσφέροντας στους θαυμαστές μια γεύση από τη χαμηλών

τόνων γιορτή τους.

Στο σύντομο απόσπασμα, η Jennifer βρίσκεται στη θέση του συνοδηγού του αυτοκινήτου του Ben καθώς τραγουδούν μαζί το Wonderful World του Sam Cooke με κατεβασμένα τα παράθυρα. Και οι δύο φαίνεται να σιγοτραγουδούν τους στίχους: «Δεν ξέρω πολλά για τα Γαλλικά που πήρα/Αλλά ξέρω ότι σ’ αγαπώ/Και ξέρω ότι εάν μ’ αγαπάς κι εσύ/Τί θαυμάσιος κόσμος θα ήταν αυτός!»

Πρόσφατα, μια πηγή που πρόσκειται στο περιβάλλον του Affleck, ανέφερε στο People ότι ο 51χρονος είναι «ευτυχισμένος και ακμάζει» αφότου παντρεύτηκε την Jenniffer Lopez. «Όλα πάνε καλά στη ζωή του. Είναι χαρούμενος και ικανοποιημένος», πρόσθεσε στενός φίλος του ηθοποιού.

Πριν μερικές εβδομάδες, ήταν η σειρά της JLo να πανηγυρίσει τα γενέθλιά της σε ένα glam πάρτι που έκανε στην νεοαποκτηθείσα έπαυλη του ζευγαριού στο Μπέβερλι Χιλς.

Jennifer Lopez: Ο ξέφρενος χορός της πάνω σε τραπέζι για τα γενέθλιά της

Keywords
Τυχαία Θέματα