Ιβάν Σβιτάιλο: Δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφία της συζύγου του με φουσκωμένη κοιλίτσα!

Ο Ιβάν Σβιτάιλο σε πολύ λίγο καιρό θα γίνει μπαμπάς για δεύτερη φορά, αφού η συζυγός του, Σταυριάνα Γαρνάβου, είναι έγκυος στον νέο καρπό του έρωτά τους. Τόσο η εγκυμονούσα όσο και ο ηθοποιός είναι τρισευτυχισμένοι που θα μεγαλώνουν την οικογένειά τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real Life, η Σταυριάνα Γαρνάβου βρισκόταν τον περασμένο Ιούνιο στον τέταρτο μήνα της κύησης, που αυτό σημαίνει

ότι σε περίπου τρεις μήνες από τώρα θα κρατάνε στην αγκαλιά τους με τον Ιβάν Σβιτάιλο το μωρό τους, αφού είμαστε ήδη στα μέσα του Αυγούστου. Όσον αφορά στο φύλο του; Και το δεύτερο παιδί της οικογένειας θα είναι κοριτσάκι.

Αυτές τις μέρες ο Ιβάν Σβιτάιλο μαζί με την Σταυριάνα Γαρνάβου και το παιδί τους απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους. Μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός και χορευτής θέλησε να μοιραστεί και μερικές οικογενειακές τους φωτογραφίες από την παραλία με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Ανάμεσα σε αυτές, είδα και ένα στιγμιότυπο με τη σύζυγό του, η οποία ποζάρει ξαπλωμένη με μαγιό, δείχνοντας μας για πρώτη φορά τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Δείτε παρακάτω τη σχετική ανάρτηση του Ιβάν Σβιτάιλο

View this post on Instagram

A post shared by Ivan Svitailo (@ivansvitailo_official)

Διαβάστε ακόμα:

Κώστας Μαρτάκης: Αυτός είναι ο λόγος που αποτραβήχτηκε από τα φώτα της δημοσιότητας

Παράδεισος των Κυριών: Μια εξαφάνιση φέρνει τα πάνω κάτω

Άντζελα Δημητρίου: Γιόρτασε τα γενέθλιά της αγκαλιά με την νεογέννητη εγγονή της -Βίντεο

Keywords
Τυχαία Θέματα