Όλγα Κιουρτσάκη: Η φωτογραφία με την δύο εβδομάδων κόρη της στην αγκαλιά της

Το πρωί της Τρίτης 1/8 η Όλγα Κιουρτσάκη έφερε στον κόσμο το πρώτο της μωράκι, καρπό του έρωτά της από τον σύζυγό της, Φώτη Λιόση. Από εκείνη τη στιγμή, οι δυο γονείς πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και δεν μπορούν να πιστέψουν ότι κρατάνε επιτέλους στην αγκαλιά τους το πρώτο τους μωράκι.

«Νιώθω ότι ολοκληρώθηκα σαν γυναίκα, σαν άνθρωπος. Αυτό νομίζω είναι το συναίσθημα που βγαίνει σε μια μητέρα με το πιάνει το παιδάκι της αγκαλιά», είπε συγκινημένη η Όλγα Κιουρτσάκη στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» κατά την έξοδό της από το μαιευτήριο.

Με

τη σειρά της, η Άντζελα Δημητρίου δήλωσε για τον ερχομό της εγγονής της πως είναι «πολύ ευτυχισμένη που το παιδί μου επιτέλους έφερε στον κόσμο το δικό της παιδί και θα γίνει μια τέλεια μητέρα. Φυσικά αυτό το οφείλουμε στον γιατρό μας, τον κ. Καλογήρου. Με πολλή αγωνία περίμενα να γεννηθεί το εγγόνι μου και να το πάρω στην αγκαλιά μου. Ήταν 1η του μήνα, ήταν ό,τι καλύτερο μου έφερε ο Θεός στην αγκαλιά μου».

Πριν από λίγες ώρες, η γλυκιά νέα μανούλα που έφερε στον κόσμο το παιδάκι της πριν από δύο εβδομάδες, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια πάρα πολύ γλυκιά φωτογραφία, στην οποία απαθανατίζει την μικρή της πριγκίπισσα στην αγκαλιά της.

Η Όλγα Κιουρτσάκη λιώνει για την κόρη της και δεν έχει κανένα λόγο να το κρύψει! Δείτε παρακάτω τη σχετική φωτογραφία που ανέβασε στα stories της στο IG account της.

Δες τη φωτογραφία που δημοσίευσε στο instagram:

Διαβάστε ακόμα:

Κώστας Μαρτάκης: Αυτός είναι ο λόγος που αποτραβήχτηκε από τα φώτα της δημοσιότητας

Παράδεισος των Κυριών: Μια εξαφάνιση φέρνει τα πάνω κάτω

Άντζελα Δημητρίου: Γιόρτασε τα γενέθλιά της αγκαλιά με την νεογέννητη εγγονή της -Βίντεο

Keywords
Τυχαία Θέματα