Δήμητρα Αλεξανδράκη: Το πρόβλημα υγείας που την οδήγησε στο νοσοκομείο

Μια περιπέτεια πέρασε με την υγεία της η Δήμητρα Αλεξανδράκη κατά τη διάρκεια των διακοπών της. Το μοντέλο «εξαφανίστηκε» από τα social media, καθώς χρειάστηκε να νοσηλευτεί και σήμερα αποκάλυψε στους διαδικτυακούς φίλους της τι ακριβώς συνέβη.

Μέσω μιας ανάρτησης στο Instagram η Δήμητρα Αλεξανδράκη εξομολογήθηκε πως έπαθε αφυδάτωση και μπήκε για δύο μέρες στο νοσοκομείο, ώστε οι γιατροί να της βάλουν ορό και να ενυδατωθεί ο

οργανισμός της. Η ίδια ανέφερε πως καθόταν στον ήλιο χωρίς να πίνει νερό και έτσι την «πάτησε».

Ειδικότερα, η Δήμητρα Αλεξανδράκη είπε: «Είμαι καλά, αναστήθηκα! Έπαθα μια μικρή αφυδάτωση, δεν ήταν κάτι, δυο μερούλες μόνο. Μου έδωσαν και ορό. Αυτά συμβαίνουν αν κάθεσαι στον ήλιο και δεν πίνεις νερό. Σας τα λέω να πίνετε νερό αλλά δεν τα κάνω. Όλα καλά, θα επιστρέψω σε λίγο».

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2023/08/230808230146_alexandraki.mp4

Αυτός είναι ένας από τους λόγους που η Δήμητρα Αλεξανδράκη απουσιάζει από το ταξίδι που έκανε για τα γενέθλιά της στις Μαλδίβες η Ιωάννα Τούνη. Οι δυο γυναίκες είναι κολλητές, ωστόσο δεν κατάφεραν να είναι μαζί αυτή την ξεχωριστή στιγμή.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μια φωτογραφία από τη βίντεο κλήση που έκανε με την Ιωάννα Τούνη, σημειώνοντας: «Dirty 30 χωρίς εμένα δεν είναι dirty. Μου λείπεις τσούχτρα μου».

Διαβάστε ακόμα:

 Νίκος Κουρής: Χαλαρώνει με την Έλενα Τοπαλίδου – Η σπάνια φωτογραφία του ζευγαριού

 Λάουρα Νάργες: Τα τρυφερά λόγια του Χρήστου Σαντικάι για τα γενέθλιά της

 Natalie Portman – Benjamin Millepied: Χώρισαν μετά από 11 χρόνια γάμου

Keywords
Τυχαία Θέματα