Ερωτευμένη η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Το φιλί στο στόμα με τον νέο σύντροφό της

Αυτό το καλοκαίρι βρίσκει την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στα καλύτερά της! Η γνωστή επιχειρηματίας και πρώην παίκτρια του Survivor στις αρχές της χρονιάς χώρισε από τον επί χρόνια σύντροφό της, με τον οποίο, μάλιστα, είχαν επισημοποιήσει τη σχέση τους.

Η ίδια επιβεβαίωσε την είδηση δημόσια, ωστόσο απέφυγε να μπει σε λεπτομέρειες σεβόμενη αφενός τον άνθρωπο που συμπορεύτηκαν και αφετέρου θέτοντας κάποια όρια στην προσωπική ζωή

της. Άλλωστε, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ήταν πάντοτε πολύ προσεχτική με την έκθεση της σχέσης της στη δημοσιότητα.

Αυτή την περίοδο, λοιπόν, φαίνεται πως ο έρωτας χτύπησε ξανά την πόρτα της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου, μιας και η ίδια βρίσκεται σε σχέση και απολαμβάνει τις διακοπές της με τον νέο σύντροφό της. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια, δημοσιεύοντας στο προφίλ της στο Instagram τις πρώτες κοινές φωτογραφίες.

Το ζευγάρι κάνει διακοπές στο Κουφονήσι μαζί με την υπόλοιπη παρέα και καθημερινά χαίρεται τις στιγμές ξεγνοιασιάς που βιώνει. Στην τελευταία της ανάρτηση, λοιπόν, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ανέβασε ένα κοινό στιγμιότυπο, με τους δυο τους να ανταλλάσσουν ένα φιλί στο στόμα και να είναι full in love!

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου χαλαρώνει στην αγκαλιά του αγαπημένου της και μαζί χαζεύουν το απέραντο γαλάζιο που απλώνεται μπροστά τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ε Υ Ρ ΙΔΙΚ Η ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ (@papadopoulou_evridiki)

Διαβάστε ακόμα:

 Στέλιος Χανταμπάκης – Όλγα Πηλιάκη: Στιγμές ξεγνοιασιάς στην Κεφαλονιά μετά το Survivor

 Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οικογενειακές διακοπές για πρώτη φορά – Φωτογραφίες

 Απογοητευμένη η Σοφία Λεοντίτση: Η μάχη με τα κιλά και το δημόσιο ξέσπασμα

Keywords
Τυχαία Θέματα