Κρατερός Κατσούλης: Απαθανατίζει τα παιδιά του στις διακοπές τους στο Κουφονήσι

Ο Κρατερός Κατσούλης επέλεξε γι’ ακόμα μια χρονιά να περάσει τις διακοπές με τα παιδιά του στο Κουφονήσι. Ο γνωστός παρουσιαστής έχει μεγάλη αδυναμία στο κυκλαδίτικο νησί και χαίρεται να το επισκέπτεται κάθε χρόνο μαζί με τα παιδιά του, δημιουργώντας τις πιο όμορφες αναμνήσεις.

Την αποκάλυψη του ταξιδιού τους έκανε ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής πριν από λίγες ημέρες μέσω μιας ανάρτησης στο προφίλ του στο Instagram. Ο ίδιος μπορεί να έχει φτιάξει τον δικό του λογαριασμό, ωστόσο

τα τελευταία χρόνια κάνει επιλεκτικές αναρτήσεις, που συνήθως αφορούν στη δουλειά του.

Το απόγευμα της Τρίτης, ο Κρατερός Κατσούλης μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους του μια φωτογραφία με την Αέλια και τον Αρίωνα από την παραλία. Τα παιδιά του ηθοποιού από τον γάμο του με την Κατερίνα Καραβάτου παίζουν δίπλα στο κύμα με τα κουβαδάκια τους, με τον ίδιο να τα απαθανατίζει σε ένα αυθόρμητο «κλικ».

«Καλοκαίρι, παιχνίδι, χαρά, παιδιά, ζωή, φως κόντρα στο σκοτάδι, το μίσος, το φόβο, το θυμό. Ο μόνος δρόμος είναι η αγάπη», σημείωσε ο Κρατερός Κατσούλης στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Η Αέλια και ο Αρίωνας έχουν μεγαλώσει πολύ!

Διαβάστε ακόμα:

 Ελένη Τσολάκη: Αυτή είναι η νέα ομάδα που θα την πλαισιώσει στην εκπομπή της στο Open

 «Έκοψαν το αυτί φίλου μου οι χούλιγκαν»: Ανατριχιαστική μαρτυρία και νέα βίντεο από τη νύχτα κόλασης στη Νέα Φιλαδέλφεια -Βίντεο

 Στάθης Αγγελόπουλος: Η παρεξήγηση με την Άντζελα Δημητρίου -«Ήταν μια κακή στιγμή…»

Keywords
Τυχαία Θέματα