Λάουρα Νάργες: Τα τρυφερά λόγια του Χρήστου Σαντικάι για τα γενέθλιά της

Πολύ ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα για τη Λάουρα Νάργες, καθώς έχει τα γενέθλιά της! Τα φετινά γενέθλια είναι πολύ ιδιαίτερα τόσο για την ίδια όσο και για την οικογένειά της, αφού είναι τα πρώτα που περνάει μαζί με τον γιο της, καρπό του έρωτά της με τον Χρήστο Σαντικάι.

Σαν σήμερα έναν χρόνο πριν η Λάουρα Νάργες κυοφορούσε το μωρό της και περίμενε πώς και πώς μαζί με τον Χρήστο Σαντικάι να γνωρίσουν τον γιο τους, ο οποίος γεννήθηκε περίπου ενάμιση μήνα μετά. Οι φίλοι της τής είχαν κάνει μια γλυκιά έκπληξη, με την ίδια να χαίρεται μετά από τους

μήνες ταλαιπωρίας που είχε περάσει ούσα έγκυος.

Φέτος, λοιπόν, η ραδιοφωνική παραγωγός είναι μια ευτυχισμένη μαμά που έχει ξετρελαθεί με τον γιο της και δεν μπορεί να τον αποχωριστεί ούτε στιγμή. Λίγο πριν εκείνος συμπληρώσει ένα έτος ζωής, η Λάουρα Νάργες γιόρτασε τα 33α γενέθλιά της και έχει κάθε λόγο να είναι ευγνώμων!

Ο Χρήστος Σαντικάι εύχεται στη Λάουρα Νάργες για τα γενέθλιά της

Ο Χρήστος Σαντικάι δεν θα μπορούσε να μην ευχηθεί δημόσια στη σύζυγό του, γεγονός που έκανε μέσα από μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram.

«Εύχομαι στον άνθρωπό μου χρόνια πολλά! Να τα εκατοστίσεις άγγελέ μου. Θα είμαι πάντα δίπλα σας! Σας αγαπώ! Οικογένεια, ευλογία», σημείωσε ο τραγουδιστής στην ανάρτησή του.

Διαβάστε ακόμα:

 Στέλιος Χανταμπάκης – Όλγα Πηλιάκη: Στιγμές ξεγνοιασιάς στην Κεφαλονιά μετά το Survivor

 Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οικογενειακές διακοπές για πρώτη φορά – Φωτογραφίες

 Απογοητευμένη η Σοφία Λεοντίτση: Η μάχη με τα κιλά και το δημόσιο ξέσπασμα

Keywords
Τυχαία Θέματα