Χρήστος Δάντης: Ο λόγος που δεν μπορεί να παντρευτεί την Ασημίνα και το bullying που έχουν δεχτεί

Για όλους και για όλα μίλησε ο Χρήστος Δάντης σε συνέντευξή του στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα». Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης ρωτήθηκε για την πορεία του στη μουσική, τη πατρότητα, την προσωπική ζωή, αλλά και τις εξελίξεις στην πολιτική σκηνή της χώρας.

Όσον αφορά στην πατρότητα, ο Χρήστος Δάντης εξομολογήθηκε πως διατηρεί άψογη σχέση και με τα τρία παιδιά του και προσπαθεί να περνάει δημιουργικό χρόνο μαζί τους. Ο μεγαλύτερος γιος του αποκάλυψε πως βρίσκεται στην Αμερική μαζί με την μητέρα του.

«Δεν είμαι full

time μπαμπάς, γιατί έχω πολύ ανώμαλο πρόγραμμα με την δουλεία. Πάντα λέω ότι θέλω να κρατάω συγκεκριμένες μέρες για τα παιδιά μου, άλλα ποτέ δεν το καταφέρνω όπως θα ήθελα. Και με τα τρία μου παιδιά έχω εξαιρετικές σχέσεις. Ο μεγάλος μου ο γιος είναι στην Αμερική με την μαμά του, Κατερίνα Τοπάζη», είπε ο Χρήστος Δάντης.

Ο Χρήστος Δάντης για τη σχέση του με την Ασημίνα Χατζηανδρέου

Τα τελευταία χρόνια ο Χρήστος Δάντης είναι ζευγάρι με την Ασημίνα Χατζηανδρέου, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor. Οι δυο τους μπορεί να έχουν μια μεγάλη ηλιακή διαφορά, ωστόσο επικοινωνούν άψογα κι όσο περνάει ο καιρός τόσο περισσότερο δένονται.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Χρήστος Δάντης αναφέρθηκε στον λόγο που δεν μπορεί να παντρευτεί την Ασημίνα Χατζηανδρέου, αλλά και στο bullying που έχει δεχτεί η σχέση τους.

«Έχω κάνει τρεις θρησκευτικούς γάμους, δεν έχω περιθώριο για άλλον. Η Ασημίνα το ξέρει ότι δεν μπορώ να κάνω άλλον γάμο και δεν έχει πρόβλημα. Δεν έχει τέτοια θέματα.Με την Ασημίνα περνάμε πάρα πολύ καλά, χαρούμενα. Είμαστε η καλύτερη παρέα», δήλωσε αρχικά ο τραγουδιστής.

Σχετικά με το bullying δήλωσε: «H σχέση μου με την Ασημίνα έχει υποστεί τεράστιο bullying από την πρώτη στιγμή που δημοσιεύτηκε, λόγω της ηλικίας. Βιώνουμε μία εποχή που ο ένας δεν θέλει το κάλο του άλλου. Εγώ είμαι επιθετικός και απαντάω. Όλοι έχουμε την διάθεση να πούμε ότι θα αγαπήσουμε για πάντα. Τις ανθρωπινές σχέσεις δεν τις αγοράζεις. Έρχονται με κάποιον τρόπο».

Διαβάστε ακόμα:

 Τζένη Μελιτά: «Με πήραν τηλέφωνο από site να με ρωτήσουν αν είμαι έγκυος»

 Θεοφανία Παπαθωμά: Το σχόλιο του Γρηγόρη Πετράκου, μετά την ανακοίνωση του χωρισμού

 Έρρικα Πρεζεράκου: «Έχω ακόμα κάποιες επεμβάσεις στο χέρι μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα