Ξεχάστε το τζιν τζάκετ- Η ντένιμ καμπαρντίνα έρχεται και σας έχουμε τους πιο cool τρόπους για να τη φορέσετε

15:21 2/10/2023 - Πηγή: InStyle

Το τζιν τζάκετ είναι για εμάς ένα σωτήριο κομμάτι ειδικά για τις μέρες που δεν κάνει ούτε πολύ κρύο ούτε πολύ ζέστη. Ένα ελαφρύ πανωφόρι που ταιριάζει με τα πάντα και δεν βγαίνει ποτέ εκτός μόδας.

Να όμως που, καλώς ή κακώς, η ντένιμ καμπαρντίνα έρχεται για να ανατρέψει τα δεδομένα και να μας υπενθυμίσει ότι το φθινόπωρο είναι η εποχή της επιστροφής στην πραγματικότητα, στην κομψότητα και στην πρακτικότητα.

Και εξάλλου, αν δεν φορέσουμε καμπαρντίνα τώρα, τότε πότε;

Με navy blue
ριγέ παντελόνια

Ο συνδυασμός της κομψότητας και της άνεσης είναι ακόμη πιο εντυπωσιακός όταν βασίζεται στα navy blue ριγέ παντελόνια. Με τη ντένιμ καμπαρντίνα σας, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα παιχνιδιάρικο, αλλά κομψό ντύσιμο που θα σας ξεχωρίσει σε κάθε περίσταση, είτε πάτε για δουλειά, είτε για μια χαλαρή βόλτα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ALIGNE (@aligne)

Trench Coat Combos: 6 εύκολοι συνδυασμοί για να φορέσετε την καμπαρντίνα σας με τρόπο διαφορετικόΜε επίσης τζιν βάση

Το ντένιμ αγαπήθηκε ιδιαιτέρως φέτος, αλλά τώρα έρχεται σε μια νέα, υπερβολική θα λέγαμε μορφή. Η τζιν καμπαρντίνα σετάρεται με τζιν βάση, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό διπλό ντένιμ outfit. Γιατί ποια μπορεί να χορτάσει με ένα μόνο τζιν;

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ALIGNE (@aligne)

Σαν φόρεμα

Το cool πανωφόρι μπορεί επίσης να μεταμορφωθεί και σε σέξι, αλλά παράλληλα σοφιστικέ φόρεμα. Φορέστε την πάνω από ένα απλό λευκό t-shirt και προσθέστε ψηλοτάκουνα παπούτσια ή μπότες για μια εκθαμβωτική εμφάνιση που θα κάνει τους πάντες να αναρωτιούνται τι κρύβεται στο εσωτερικό της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ALIGNE (@aligne)

Με λευκά και εκρού κομμάτια

Ο συνδυασμός του τζιν με τα λευκά, εκρού, κρεμ και γενικότερα ανοιχτόχρωμα κομμάτια δημιουργεί μια αύρα απόλυτης κομψότητας με μια εσάνς καλοκαιριού. Είναι η ιδανική επιλογή για πρωινές εμφανίσεις γεμάτες άποψη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hannah Lou ~ Edinburgh (@hannahlourobinson)

Με μαύρη βάση και statement αξεσουάρ

Εάν αγαπάτε τον κλασικό συνδυασμό του μαύρου με το ντένιμ, τότε η τζιν καμπαρντίνα είναι η ιδανική προσθήκη στη γκαρνταρόμπα σας. Προσθέστε statement αξεσουάρ, όπως ένα bucket hat ή chunky κοσμήματα σε χρυσό και ολοκληρώστε το στιλάτο look που θα σας λύσει τα χέρια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CAMILA COELHO (@camilacoelho)

Γκρι Καμπαρντίνα: Oι πιο στιλάτες φορούν το trench σε αυτή την απόχρωση

Keywords
Τυχαία Θέματα