Χριστίνα Μπόμπα: Αποκαλύπτει πόση ώρα επιτρέπει στις κόρες της να είναι μπροστά από μια οθόνη

Η Χριστίνα Μπόμπα μετά το διάλειμμα που έκανε για περίπου ενάμιση μήνα από τα social media, αποφάσισε να επιστρέψει δυναμικά και έτσι σε καθημερινή βάση μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της φωτογραφίες και βίντεο από τη ζωή της.

Αναμφίβολα, προτεραιότητα αυτής αποτελούν οι δίδυμες κόρες της με τον Σάκη Τανιμανίδη, Φιλίππα και Αριάνα, οι οποίες πλέον είναι 2,5 ετών. Τα κορίτσια έχουν την αμέριστη προσοχή και το ενδιαφέρον των γονιών τους, γεγονός που απολαμβάνουν!

Η Χριστίνα Μπόμπα
αποκαλύπτει πόση ώρα περνούν οι δίδυμες μπροστά από την οθόνη

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι εκείνη που περνάει περισσότερο χρόνο με τις κόρες της, μιας και έχει καταφέρει να εργάζεται κάποιες ώρες από το σπίτι, συνδυάζοντας έτσι προσωπική και επαγγελματική ζωή. Η ίδια έχει φτιάξει ένα πρόγραμμα για τα κορίτσια της, προκειμένου να υπάρχουν όρια και να κινούνται μέσα σε αυτά.

Ένα από τα θέματα που απασχολούν σχεδόν όλους τους γονείς τα τελευταία χρόνια σχετίζεται με τον χρόνο που περνάει ένα παιδί μπροστά από την τηλεόραση, το κινητό ή το tablet. Η Χριστίνα Μπόμπα, λοιπόν, αποκάλυψε πως καθημερινά δίνει στις κόρες της το δικαίωμα να περνούν 20 λεπτά μπροστά από την οθόνη.

«Οι μικρούλες μας έχουν 20 λεπτά τη μέρα για τηλεόραση (και γενικότερα οθόνη) και η μαμά 20 λεπτά για γιόγκα. Το αγαπημένο πρόγραμμα της μαμάς είναι η Bluey και των κοριτσιών η Pepa», έγραψε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Μπόμπα.

Διαβάστε ακόμα:

 Τζένη Μελιτά: «Με πήραν τηλέφωνο από site να με ρωτήσουν αν είμαι έγκυος»

 Θεοφανία Παπαθωμά: Το σχόλιο του Γρηγόρη Πετράκου, μετά την ανακοίνωση του χωρισμού

 Έρρικα Πρεζεράκου: «Έχω ακόμα κάποιες επεμβάσεις στο χέρι μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα