Ελένη Ράντου: «Έχω διαλυθεί λίγο, πέρασα ένα καλοκαίρι – θρίλερ»

Η Ελένη Ράντου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό» και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον Γιώργο Λιάγκα, μετά από ένα μεγάλο διάστημα που έχει να εμφανιστεί στην τηλεόραση. Η γνωστή ηθοποιός ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η μητέρα της, η οποία πάσχει από άνοια.

Η Ελένη Ράντου βρίσκεται στο πλευρό της και τη στηρίζει σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα και  παραδέχεται πως πρόκειται για μια πολύ δύσκολη «μάχη» που τη δίνει όλη η οικογένεια μαζί.

Η Ελένη Ράντου μιλάει για τη μητέρα
της που πάσχει από άνοια

«Το θέμα της άνοιας είναι τεράστιο. Παραλύει ολόκληρο το περιβάλλον. Εγώ, από την ώρα που άρχισε η περιπέτεια της μητέρας μου, έχω παραλύσει ολόκληρο το περιβάλλον μου. Για να φροντίσεις ένα τέτοιο άτομο δεν υπάρχει καμία βοήθεια. Δεν ξέρεις από πού να το πιάσεις. Αυτό ακινητοποιεί τα πάντα», είπε αρχικά η Ελένη Ράντου

Η ηθοποιός συνέχισε τον λόγο της κάνοντας μια κατάθεση ψυχής: «Η παραδοξότητα που συμβαίνει σε ένα άτομο, αρχίζει και μεταδίδεται παντού. Δηλαδή, έχω φτιάξει ένα πολύ τρελό σύμπαν για να μπορέσω να φροντίσω ένα άτομο το οποίο πάσχει από άνοια. Και σε επηρεάζει και σε παραλύει και κοστίζει απίστευτα σε χρόνο, σε πόνο και χρήμα, που δεν μπορούν να το υποστηρίξουν πάρα πολλοί άνθρωποι.

Είσαι πολύ μόνος σου… Λυγίζεις. Έχω λίγο διαλυθεί. Μου λες αυτή τη στιγμή ότι με βλέπεις που χαμογελάω και μου φαίνεται περίεργο, γιατί έχω ζήσει ένα καλοκαίρι το οποίο ήταν θρίλερ».

Και κατέληξε: «Το να φροντίζεις έναν άνθρωπο με άνοια είναι σαν να ζεις ένα θρίλερ καθημερινά, με την ένταση που δεν ξέρεις πότε θα σου κοπεί η ανάσα. Τρομακτική ασθένεια, συμβαίνει πια σε πολύ κόσμο, δεν υπάρχει καμία πρόοδος της επιστήμης πάνω σε αυτό, σηκώνουν όλοι τα χέρια ψηλά, είσαι αβοήθητος και είσαι αβοήθητος και από οποιαδήποτε έρευνα, δεν υπάρχει καν χώρος να υποδεχτεί αυτά τα άτομα».

Διαβάστε ακόμα:

 Τζένη Μελιτά: «Με πήραν τηλέφωνο από site να με ρωτήσουν αν είμαι έγκυος»

 Θεοφανία Παπαθωμά: Το σχόλιο του Γρηγόρη Πετράκου, μετά την ανακοίνωση του χωρισμού

 Έρρικα Πρεζεράκου: «Έχω ακόμα κάποιες επεμβάσεις στο χέρι μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα