Αθηναΐς Νέγκα: Σοκάρει το προσβλητικό σχόλιο που έλαβε – «Αριστερή γεροντοκόρη με τατουάζ και λεπρό δέρμα»

Ένα απαράδεκτο, αγενές και προσβλητικό σχόλιο έλαβε η Αθηναΐς Νέγκα στην τελευταία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός ποζάρει χαμογελαστή στον φακό, καθώς βρίσκεται καθισμένη στο αγαπημένο της παγκάκι στην πρωτεύουσα. Στην εν λόγω λήψη, η ίδια φοράει ένα σορτσάκι και έτσι φαίνεται η λεύκη στα πόδια και τα χέρια της.

Η Αθηναΐς Νέγκα

έχει μιλήσει πολλές φορές δημόσια γι’ αυτό το θέμα, μοιράζοντας τις σκέψεις της με ανθρώπους που πιθανώς να αντιμετωπίζουν το ίδιο θέμα.

Μεταξύ των σχολίων, λοιπόν, που συγκέντρωσε η φωτογραφία υπήρχε και το παρακάτω, που έκανε έξαλλους τόσο την ίδια όσο και τους followers της.

«Η αποτύπωση της παρακμής σε μία φωτογραφία: μια ψευτοκουλτουριάρα, αριστερή γεροντοκόρη με τατουάζ και λεπρό δέρμα, καθήμενη σε ένα αηδιαστικό από τις κουτσουλιές παγκάκι επάνω σε έναν κρατήρα λάσπης», έγραφε το σχόλιο.

Η Αθηναΐς Νέγκα απαντά σε προσβλητικό σχόλιο που δέχτηκε

«Να ευχαριστήσω όλους οσοι με στήριξαν,ανέβασα μια φωτό κ ανώνυμος έγραψε σοκαριστικές κακοήθειες για εμένα κ την πάθησή μου. Η πλατφόρμα παρά τα reports δεν έπαψε τον λογαριασμό του. Ντροπή του @X! Πρόκειται ίσως για νεο ήθος, χωρίς στοιχειώδεις κανόνες ευπρέπειας κ ασφάλειας;», σημείωσε η Αθηναΐς Νέγκα στην ανάρτησή της.

Να ευχαριστήσω όλους οσοι με στήριξαν,ανέβασα μια φωτό κ ανώνυμος έγραψε σοκαριστικές κακοήθειες για εμένα κ την πάθησή μου. Η πλατφόρμα παρά τα reports δεν έπαψε τον λογαριασμό του. Ντροπή του @X ! Πρόκειται ίσως για νεο ήθος, χωρίς στοιχειώδεις κανόνες ευπρέπειας κ ασφάλειας; pic.twitter.com/sro1kwJPdl

— Athinais Nega (@athinaisnega) August 7, 2023

Διαβάστε ακόμα:

Βασίλης Σπανούλης: Το οικογενειακό πάρτι για τα γενέθλιά του! Φωτογραφίες

 Γιώργος Παπαγεωργίου: Οι φωτογραφίες από τις διακοπές με την εγκυμονούσα Δανάη Μιχαλάκη

 Ελισάβετ Σπανού ξεσπά για το Survivor: «Ένα τηλεοπτικό προϊόν που μάλλον ξεφτιλίστηκε»

Keywords
Τυχαία Θέματα