Ελεονώρα Μελέτη: Η καρμική ιστορία πίσω από το τατουάζ στο χέρι της

Η Ελεονώρα Μελέτη  βρίσκεται σε περίοδο διακοπών, ωστόσο παραμένει ενεργή στα social media και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της στιγμές από την καθημερινότητά της στο νησί. Η παρουσιάστρια απολαμβάνει το καλοκαίρι της μαζί με τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη, την κόρη τους, Αλεξάνδρα, αλλά και τους φίλους τους.

Το απόγευμα της Δευτέρας, η Ελεονώρα Μελέτη

θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους της μια άγνωστη ιστορία από τη ζωή της. Ειδικότερα, η παρουσιάστρια του MEGA αποκάλυψε το παρασκήνιο πίσω από το τατουάζ που έχει στο χέρι της εδώ και σχεδόν δώδεκα χρόνια.

Πρόκειται για το μονόγραμμα «Α», που τότε ήταν το πρώτο γράμμα από αγαπημένες λέξεις της, ενώ τώρα είναι το αρχικό γράμμα του ονόματος της μοναχοκόρης της.

Η Ελεονώρα Μελέτη αποκαλύπτει την ιστορία πίσω από το τατουάζ στο χέρι της

«Βλέπεις αυτό το «άλφα» τατουάζ που έχω? Το είχα κάνει στις 11/11/11. Όλοι λέγανε τότε πως αυτή είναι μια μέρα υψηλής δόνησης και ένιωθα την ανάγκη να «χτυπήσω» εκείνη τη μοναδική ημερομηνία, το αρχικό γράμμα από λέξεις που είναι σημαντικές για μένα: αγάπη, αλήθεια, ανιδιοτέλεια, αξιοπρέπεια, αγώνας, αέρας, αγνωμοσύνη,
ανεξαρτησία, αδικία, αποδοχή, απόρριψη.

Τότε δεν είχα συμπεριλάβει τη πιο σημαντική λέξη από «άλφα» , η οποία με το που μπήκε στη ζωή μου, το τατουάζ αυτό απέκτησε άλλη σημασία. «Αλεξάνδρα». Και ξαφνικά το σημαντικό αντικαθίσταται από το σημαντικότερο κ το σημαντικότερο γίνεται το ΑΠΟλΥΤΟ. Από «άλφα» κ αυτό», σημείωσε η Ελεονώρα Μελέτη στην ανάρτησή της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εleonora Meleti (@nonoram)

Διαβάστε ακόμα:

 Έγκυος η Δανάη Μιχαλάκη! Οι πρώτες φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλιά

 Μπέττυ Μαγγίρα – Δημήτρης Μάζης: Οικογενειακές διακοπές στην Ίο – Οι κόρες τους είναι κούκλες!

 Αθηνά Οικονομάκου: «Με τις κρίσεις πανικού κατάλαβα ότι δεν είχα βρει την ουσία της ζωής»

Keywords
Τυχαία Θέματα