Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ στη θάλασσα

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη αυτό το καλοκαίρι συνδυάζει δουλειά και διακοπές, μιας και βρίσκεται σε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα μαζί με την Ελευθερία Αρβανιτάκη. Οι δύο ταλαντούχες ερμηνεύτριες ενώνουν τις δυνάμεις τους και γυρίζουν από νησί σε πόλη και από πόλη σε νησί τραγουδώντας.

Η πρώτη Δευτέρα του Αυγούστου βρήκε την Ελεονώρα Ζουγανέλη στη θάλασσα. Η γνωστή τραγουδίστρια απολαμβάνει με την καρδιά της το ελληνικό καλοκαίρι

και δείχνει στα καλύτερά της! Από τη μία έρχεται σε επαφή με τους θαυμαστές της, ενώ από την άλλη γεμίζει τις μπαταρίες της.

Στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram η Ελεονώρα Ζουγανέλη ποζάρει στον φακό και μας δείχνει το πρόσωπό της χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Φορώντας το μαγιό της και τρώγοντας μία ντομάτα η ίδια χαμογελάει πλατιά και λάμπουν τα μάτια της.

Η τραγουδίστρια συνόδευσε τη λεζάντα της δημοσίευσής της με ένα κείμενο, μοιράζοντας τις σκέψεις της για το καλοκαίρι που ζει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleonora Zouganeli (@elzouganeli)

«Το αιγαίο. Ο ήλιος του απομεσήμερου που φωτίζει αλλιώς τα πρόσωπα μας. Το μαυρισμένο δέρμα και το αλάτι της θάλασσας. Εκεί εμφανίζεται η «κυρία με τα κόκκινα». Μυρωδιές και χρώματα. Όλα φωνάζουν ελληνικό καλοκαίρι!», έγραψε χαρακτηριστικά η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Διαβάστε ακόμα:

 Έγκυος η Δανάη Μιχαλάκη! Οι πρώτες φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλιά

 Μπέττυ Μαγγίρα – Δημήτρης Μάζης: Οικογενειακές διακοπές στην Ίο – Οι κόρες τους είναι κούκλες!

 Αθηνά Οικονομάκου: «Με τις κρίσεις πανικού κατάλαβα ότι δεν είχα βρει την ουσία της ζωής»

Keywords
Τυχαία Θέματα