Τατιάνα Στεφανίδου: Ερωτευμένη με την Κέρκυρα – Οι νέες φωτογραφίες από τις διακοπές

Η Τατιάνα Στεφανίδου συνεχίζει τις διακοπές της στο Ιόνιο μαζί με τον σύζυγό της και επιτυχημένο δημοσιογράφο Νίκο Ευαγγελάτο. Το γνωστό ζευγάρι χαίρεται τις διακοπές του στο αγαπημένο του μέρος στην Ελλάδα και φορτίζει τις μπαταρίες του πριν επιστρέψει στη βάση και στους κανονικούς ρυθμούς της ζωής του.

Τις τελευταίες ημέρες η Τατιάνα Στεφανίδου

και ο Νίκος Ευαγγελάτος βρίσκονται την Κέρκυρα. Οι δυο τους έχουν μεγάλη αδυναμία στο συγκεκριμένο νησί και έτσι το επισκέπτονται κάθε χρόνο και απολαμβάνουν τις ομορφιές του. Η παρουσιάστρια, μάλιστα, δηλώνει ερωτευμένη μαζί της και δε χορταίνει να περιπλανιέται στα γραφικά δρομάκια της.

Η Τατιάνα Στεφανίδου δηλώνει ερωτευμένη με την Κέρκυρα

Δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες από τη βόλτα της, η Τατιάνα Στεφανίδου μοιράστηκε τις σκέψεις της για την Κέρκυρα με τους διαδικτυακούς φίλους της. Ποζάροντας στον φακό φορώντας ένα ροζ φόρεμα και ένα ζευγάρι σανδάλια, η ίδια φαίνεται ανανεωμένη και ξεκούραστη.

«Ερωτευμένη με την Κέρκυρα, την αρχιτεκτονική της, τα μουσεία της, τη μουσική της κουλτούρα και την ποιότητα των ευγενικών και φιλόξενων κατοίκων της. Η ιστορία της δεν περιλαμβάνει τη βαρβαρότητα των Οθωμανών, που μας πήγαν 400 χρόνια πίσω αλλά το αποτύπωμα μόνο δυτικών κατακτητών και αυτό είναι εμφανές παντού.

Είναι αναγκαίο η κρατική εξουσία να στηρίξει το νησί περισσότερο με μεγάλα έργα και όχι μόνο να εισπράττει τα πλουσιοπάροχα ποσά από τον τουρισμό του», έγραψε χαρακτηριστικά η Τατιάνα Στεφανίδου στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tatiana Stefanidou (@tatistefanidou)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tatiana Stefanidou (@tatistefanidou)

Διαβάστε ακόμα:

 Έγκυος η Δανάη Μιχαλάκη! Οι πρώτες φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλιά

 Μπέττυ Μαγγίρα – Δημήτρης Μάζης: Οικογενειακές διακοπές στην Ίο – Οι κόρες τους είναι κούκλες!

 Αθηνά Οικονομάκου: «Με τις κρίσεις πανικού κατάλαβα ότι δεν είχα βρει την ουσία της ζωής»

Keywords
Τυχαία Θέματα