Αλέξης Παππάς: Η απάντησή του για την αποκάλυψη της Ελίζαμπεθ Ελέτσι ότι υπήρξε ερωτική συνεύρεση στο Survivor!

Η δημοσιογράφος του “Πρω1νού”, Μαίρη Αρώνη συνάντησε τον Αλέξη Παππά έξω από τα γραφεία της Acun Medya και εξασφάλισε αποκλειστικές δηλώσεις.

Ο ηθοποιός βρέθηκε στην εταιρεία μαζί με τον δικηγόρο του, Στέλιο Σούρλα για να συζητήσουν κάποια θέματα που αφορούν στο συμβόλαιό του.

Μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος ρώτησε τον Αλέξη Παππά για την ερωτική συνεύρεση στο Survivor σύμφωνα με την Ελίζαμπεθ Ελέτσι. Να σας θυμίσουμε πως η πρώην παίκτρια του ριάλιτι δήλωσε σε συνέντευξή της στο “Πρω1νό”: “Εγώ πιστεύω πως στο Survivor υπήρξε ερωτική συνεύρεση. Έχουν αποχωρήσει οι παίκτες και συνεχίζουν να κάνουν παρέα έξω. Είναι φίλοι και καλά. Βασικά ο ένας την έλεγε στον άλλον και καλά, μπροστά μας τσακωνόντουσαν συνέχεια, κλάματα και τα συναφή και εγώ ξέρω και έμαθα, ότι κάτι είχε παιχτεί μεταξύ τους”.

Ο ηθοποιός και μοντέλο, απάντησε για το συγκεκριμένο θέμα: “Εγώ έκανα κάτι με την Ελέτσι; Έκανε η Ελίζαμπεθ σεξ; Για ποιους αναφέρθηκε; Δεν είδα κάτι, ούτε βίωσα εγώ προσωπικά κάτι”!

Όσο για το αν επικοινώνησε με τον James Καφετζή και τον Νίκο Μπάρτζη μετά την αποχώρησή του από το Survivor, ανέφερε πως μίλησαν τηλεφωνικώς.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

MasterChef: “Λύγισε” η Μαργαρίτα Νικολαΐδη on air-Η συγκίνηση της Κατερίνας Καραβάτου

Η Φάρμα: Ο Σάκης Τανιμανίδης αποκάλυψε τη μεγάλη ανατροπή που θα αλλάξει τα δεδομένα στον αποψινό τελικό!

MasterChef-Μαργαρίτα Νικολαΐδη: Ο σύντροφός της απαντά για την πρόταση γάμου

Keywords
Τυχαία Θέματα