Η Bella Hadid υιοθετεί 4 τάσεις του Καλοκαιριού στο τελευταίο της outfit

Η Bella Hadid γνωρίζει καλά από μόδα και πάντα μας κερδίζει με τις στιλιστικές της επιλογές. Το γνωστό μοντέλο εντοπίστηκε πρόσφατα από τους παπαράτσι σε έξοδό της και έδειχνε να βρίσκεται σε πολύ καλή διάθεση.

Όπως θα δεις από το look της η Bella επέλεξε για αυτήν της την έξοδο αθλητικό ντύσιμο και κέρδισε τις εντυπώσεις με το υπέροχο στιλ της. Η ίδια ακολουθεί πιστά τις τάσεις της μόδας και σήμερα θα αναλύσουμε όλα τα trends που ακολούθησε.

#1. Κλάμερ μαλλιών

Ναι! Τα κλάμερ επέστρεψαν στη μόδα και τα αγαπάμε πολύ! Η Bella Hadid φοράει το

δικό της για ένα χαλαρό ανέμελο look και κερδίζει τα βλέμματα πάνω της. Το γνωστό μοντέλο προτιμάει τα ανεπιτήδευτα look, ειδικά τώρα το καλοκαίρι.

#2. Αλυσίδες

Οι αλυσίδες είναι επίσης ένα αξεσουάρ που αγαπάμε και θέλουμε να έχουμε στα everyday look μας. Τι φοράμε σε κολιέ, σε βραχιόλια, στις τσάντες μας αλλά και σε σκουλαρίκια και δίνουν εύκολα στιλ σε κάθε μας εμφάνιση.

#3. Shoulder bag

Μπορεί για κάποια χρόνια να είχε πέσει η δημοτικότητα αυτών των τσαντών αλλά πλέον επέστρεψαν στη μόδα και είναι πιο hot από ποτέ! Η Bella επιλέγει τη δική της σε καφέ δέρμα και τη συνδυάζει με φόρμες.

#4. Tracksuit

Τέλος, η Bella μας δείχνει και τη μεγαλύτερη τάση όλων που είναι τα tracksuits. H ίδια επιλέγει μια φόρμα σε πορτοκαλί τόνο, ένα από τα πιο δημοφιλή χρώματα της σεζόν, και τη συνδυάζει με ασορτί ζακέτα και bra top.

© Gotham / Getty Images / Ideal Image

Διαβάστε ακόμα: 5 φορέματα που θα θέλεις να προσθέσεις στην καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα ASAP

10 ανοιχτόχρωμα τζιν που έχουμε αγαπήσει- Shopping Guide για denim lovers

Steal the Look: Βήμα- βήμα πώς θα αντιγράψεις το στιλ της Kendall Jenner

Keywords
Τυχαία Θέματα