Μπορείς να φορέσεις αντηλιακό πάνω από το μακιγιάζ σου;

Μέχρι πολύ πρόσφατα, η ιδέα να ψεκάσουμε ένα αντηλιακό πάνω από το μακιγιάζ μας φάνταζε απλά καταστροφική – μιλάμε για ένα “κλασικό” αντηλιακό, όχι για προϊόντα μακιγιάζ ενισχυμένα με SPF.

Πλέον και σε αυτό το αδιέξοδο βρήκε λύση η κοσμετολογία, ώστε να μην μένουμε ακάλυπτες απέναντι στην ηλιακή ακτινοβολία μέσα στην πόλη, σε καμία περίπτωση! Αυτή η ευέλικτη, πρακτική αντηλιακή λύση που θα μας ακολουθεί πάντα και παντού

και θα μας βοηθά να κερδίζουμε χρόνο στη busy routine μας έχει την υπογραφή της Frezyderm και το όνομα αυτής: Sun Screen On The Move SPF50.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Frezyderm (@frezyderm)

Πρόκειται για ένα νέο αντηλιακό σπρέυ, ένα αέρινο mist, ιδανικό για τη δραστήρια καθημερινότητά μας, το οποίο χάρη στην τεχνολογία On the Move, επιτρέπει ταχύτατη εφαρμογή και απορρόφηση. Ακριβώς λόγω αυτής της σούπερ ανάλαφρης υφής mist που διαθέτει, το συγκεκριμένο αντηλιακό μπορεί να χρησιμοποιηθεί άφοβα και πάνω από το μακιγιάζ χωρίς να το αλλοιώνει, ψεκάζοντας απευθείας στο πρόσωπο και χωρίς να χρειάζεται επάλειψη με τα χέρια!

Μάλιστα, έχει την ιδιότητα να μετατρέπεται από fluid σε μια μοναδική αίσθηση πούδρας μόλις έρθει σε επαφή με την επιδερμίδα και, χάρη στο Hydro Cosmetic Powder που περιέχει, χαρίζει ματ όψη στην επιδερμίδα και οπτική βελτίωση των ρυτίδων. Επιπλέον, η εμπλουτισμένη σύνθεσή του με Flowers Essence φροντίζει την επιδερμίδα καθώς προσφέρει ενυδάτωση και ενίσχυση του δερματικού φραγμού.

Πέρα όμως από εξαιρετική του ευελιξία και ευκολία στη χρήση, θα πρέπει να τονίσουμε πως πρόκειται για ένα αντηλιακό που προσφέρει υψηλή προστασία ευρέος φάσματος στην επιδερμίδα, με φωτοσταθερά φίλτρα, απαραίτητη καθημερινά στην πόλη αν θέλεις να αποφύγεις τα σημάδια της φωτογήρανσης.

Cover photo: Pinterest

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Ποια υφή να προτιμήσεις για contouring; Ο makeup artist της Kim Kardashian απαντάει

Η πιο αναζωογονητική ευωδιά του καλοκαιριού ήρθε μόλις στην Ελλάδα!

Jade Roller: Έξυπνα tips για το αγαπημένο beauty tool των celebrities

Keywords
Τυχαία Θέματα