MasterChef-Μαργαρίτα Νικολαΐδη: Ο σύντροφός της απαντά για την πρόταση γάμου

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη είναι η μεγάλη νικήτρια του MasterChef 5 και η πρώτη Ελληνίδα που κατάφερε να κερδίσει τον συγκεκριμένο ριάλιτι.

Ο σύντροφός της, Χρήστος Καλομοίρης με τον οποίο είναι σε σχέση τα τελευταία δύο χρόνια, αμέσως μετά τη νίκη της έκανε δηλώσεις στην εκπομπή “Στη φωλιά των Κου Κου”. 

Χαρούμενος για την επιτυχία της Μαργαρίτας Νικολαΐδη, ανέφερε: “Το κορίτσι μας τρέλανε, είναι αστέρι! Είμαι πολύ περήφανος γι’ αυτήν και γι’ αυτό που κατάφερε να κάνει. Δεν μπορώ να το πιστέψω,

είναι τρελό αυτό το πράγμα. Είχα αγωνία και άγχος γιατί κρίθηκε στο πόντο το σκορ. Βαθιά μέσα μου ήμουν σίγουρος για το αποτέλεσμα. Μου φάνηκε φοβερή, της βγάζω το καπέλο. Τώρα στο σπίτι θα την ξεκουράσω εγώ, θα βάζω σκούπα, πλυντήριο, όλα εγώ. Βασίλισσα θα την έχω, όπως της αρμόζει”.

Όσο για το αν έχει κάνει πρόταση γάμου στη σύντροφό του, αποκάλυψε: “Γνωριστήκαμε πριν από δύο χρόνια, όταν και οι δύο είχαμε πάει για σεζόν στη Μύκονο. Είμαι έτοιμος να κάνω πρόταση γάμου στη Μαργαρίτα. Αν δεν το κάνω, θα με κρεμάσουν στο Σύνταγμα, θα με λιθοβολήσουν”!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Εκτός “Πρω1νού” ο Γιώργος Λιάγκας

Τζούλια Αλεξανδράτου: Αυτός είναι ο λόγος που έκανε αφαίρεση στήθους

MasterChef: Οι πρώτες δηλώσεις της Μαργαρίτας Νικολαΐδη μετά τη νίκη της στον τελικό!

Keywords
Τυχαία Θέματα