Me time: 5+1 προϊόντα ευεξίας και χαλάρωσης για τον πιο τέλειο ύπνο!

Αγαπημένα μου κορίτσια μας αξίζει να φροντίζουμε τον εαυτό μας και να απολαμβάνουμε μικρές στιγμές απόλαυσης! Επειδή έρχεται ΣαββατοΚύριακο και ίσως καταφέρουμε να ξεκλέψουμε λίγο χρόνο για εμάς θα σας δώσω κάποια tips χαλάρωσης για τον πιο ήρεμο ύπνο που είχατε ποτέ!

Υπάρχουν κάποια προϊόντα ομορφιάς λοιπόν που θα σας μεταφέρουν σε μια άλλη διάσταση πραγματικά και θα νιώσετε πως είσαστε στο πιο πολυτελές ξενοδοχείο και κάνετε τα μποτέ σας!

To “Me time” με την τρέλα της καθημερινότητας είναι πιο πολύτιμο από ποτέ!

Θα

σας βοηθήσουν να νιώσετε φρέσκες και δροσερές, αναζωογονημένες και πιστέψτε με θα κοιμηθείτε έπειτα σας πουλάκια! Και τι θέλουμε για να νιώσουμε ασφάλεια και ηρεμία; Καθαρή και ενυδατωμένη επιδερμίδα, όμορφες καταπραϋντικές μυρωδιές…ακόμα και στο μαξιλάρι μας για βελούδινο ύπνο!

Αυτά είναι τα 6 προϊόντα ευεξίας που αξίζει να δοκιμάσετε για να αποτοξινωθείτε από την ρουτίνα της καθημερινότητας.

#1.KORRESSantorini Grape Ηφαιστειακή Μάσκα Καθαρισμού

Μάσκα ήπιας απολέπισης, με ηφαιστειακή άμμο και σφαιρίδια ενεργού άνθρακα για ορατή σύσφιγξη πόρων και απομάκρυνση λιπαρότητας. Χαρίζει λεία, λαμπερή επιδερμίδα, με ματ υφή.

Εμπλουτισμένη με εκχύλισμα από σταφύλι Σαντορίνης και σαλικυλικό οξύ.

#2.Caudalie – Resveratrol-Lift

Μαγευτείτε από ένα νεανικό πρόσωπο. Κυρίαρχη στην τέχνη της είναι η ελαφριά αντιγηραντική ανορθωτική κρέμα Caudalie Resveratrol-Lift, η οποία ενδυναμώνει αποτελεσματικά και λειαίνει το πρόσωπο. Η σύστασή της απαλή σαν κασμίρ, αποτελείται από περισσότερο από 97% φυσικά συστατικά και θα περιποιηθεί την επιδερμίδα σας με αγάπη.

#3.RITUALS – The Ritual of Sakura Body Cream

Ένα μοναδικό μείγμα με αντιοξειδωτικά, βιταμίνη Ε και το συστατικό Centella Asiatica, το οποίο βοηθά στην ενδυνάμωση της επιδερμίδας.

Εμπλουτισμένο με θρεπτικό γάλα ρυζιού και λουλουδένιο άρωμα από άνθη κερασιάς. Προσφέρει εντατική θρέψη και συσφίγγει την επιδερμίδα.

#4. MOLTON BROWN – Wild Mint & Lavandin Bath & Shower Gel

Εκλεπτυσμένο αλλά δυναμικό, αυτό το φυσικά αναζωογονητικό αφρόλουτρο φέρνει το αδάμαστο δάσος στο μπάνιο σας. Βυθιστείτε στην ομίχλη της άγριας μέντας, της ποώδους λεβαντίνης – μια ισχυρή μορφή λεβάντας, που προέρχεται από την Προβηγκία – με μια μοντέρνα πινελιά ζεστής ίριδας.

#5.L’OCCITANE – COCON DE SERENITE RELAXING PILLOW MIST

Με 100% φυσικό άρωμα, το Relaxing Pillow Mist είναι ένα αποτελεσματικό σπρέι αιθέριων ελαίων, ικανό να δημιουργεί μια χαλαρωτική αίσθηση, ευνοώντας ένα γαλήνιο και ξεκούραστο ύπνο όλη νύχτα.

Η σύνθεσή του περιλαμβάνει Νότες Κορυφής από αιθέριο έλαιο Petit Grain, Λεβάντα, Γεράνι, Νότες Καρδιάς από Περγαμόντο, Γλυκό Πορτοκάλι, Μανταρίνι και τέλος στις Νότες Βάσης διακρίνεται το υπέροχο Τριαντάφυλλο αλλά και Φύλλα Μέντας.

#6.ALEXIA SKINBEAUTY – Glossed Satin Μαξιλαροθήκη Skin & Hair care

Tο “Beauty Sleep” σου παίρνει άλλη διάσταση με ορατά αποτελέσματα σε λίγες μόλις ημέρες!

Τα μαλλιά σου γίνονται άμεσα πιο απαλά και λεία και με λιγότερο φριζάρισμα αφού η Glossed Μαξιλαροθήκη μας δεν απορροφά την ενυδάτωσή τους.

Τα αποτελέσματα της βραδινής ρουτίνας ομορφιάς σου μεγιστοποιούνται καθώς δεν υπάρχει η ίδια τριβή της επιδερμίδας και των μαλλιών σε σχέση με τις συμβατικές μαξιλαροθήκες και δεν απορροφώνται τα προϊόντα που χρησιμοποιείς.

Απολαύστε ένα καυτό μπάνιο, βάλτε τα αγαπημένα σας προϊόντα στην επιδερμίδα σας, απολαύστε τα αρώματα που σας αρέσουν και σας χαλαρώνουν και να είστε σίγουρες πως θα κοιμηθείτε σαν πουλάκια!

Πηγή φωτογραφιών: Pexels

Μια ματιά ακόμα:

Skincare: Τα toner pads είναι η νέα τάση στην ενυδάτωση, δες πως θα τα φτιάξεις και εσύ!

Keywords
Τυχαία Θέματα