Αλέξης Κούγιας: Ερωτευμένος ο γιος του, Χρήστος – «Συζεί με μια αξιόλογη κοπέλα, βέβαια μου τη σύστησε»

Ο Αλέξης Κούγιας παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» και την Αναστασία Ζάρκα. Μέσα σ’ όλα, ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε για την μάχη του με τον καρκίνο, ενώ παράλληλα προχώρησε σε κάποιες αποκαλύψεις για παιδιά του, Μάιρα και Χρήστο.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος έκανε γνωστό ότι η κόρη του σπουδάζει στο εξωτερικό και ότι ο γιος του βρίσκεται σε σχέση και συζεί με τη σύντροφό του.

Όσα δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του ANT1

«Ο καρκίνος είναι μια καθημερινή μάχη. Τη μια μέρα λες “δόξα τω Θεώ”, την άλλη “βοήθα,

Παναγιά”. Όμως πρέπει να μάθεις να ζεις με αυτό. Όπως βλέπετε δεν έχω αλλάξει τη ζωή μου. Χτύπησα παίζοντας ποδόσφαιρο. Που σημαίνει πως έχω τις δυνατότητες να παίζω ποδόσφαιρο στην ηλικία μου», είπε ο Αλέξης Κούγιας σχετικά με τη μάχη του με τον καρκίνο.

«Τα παιδιά μου έχουν φύγει από το σπίτι. Ο γιος μου συζεί με μια αξιόλογη και πολύ όμορφη κοπέλα εδώ και λίγο καιρό. Βέβαια μου τη σύστησε. Η κόρη μου έφυγε, γιατί ξεκίνησε τις σπουδές της, είναι στο εξωτερικό. Άρα είμαι μόνος μου. Είχα συνηθίσει, γιατί ήταν και τα δύο σπίτι μου από 13 χρονών, χωρίς δικαστική απόφαση. Μου λείπουν πολύ. Με τον γιο μου όμως συναντιόμαστε, απλά δεν κοιμάται στο σπίτι. Έχουμε σχέση όχι πατέρα με γιο, δύο φίλων», αποκάλυψε στη συνέχεια ο Αλέξης Κούγιας.

Διαβάστε επίσης:

Ιβάν Σβιτάιλο: «Άσπρισαν τα μαλλιά μου μέσα σε μια μέρα με τον θάνατο του»

Άκης Πετρετζίκης: Πρεμιέρα για το «Kitchen Lab» στον Alpha

Μαίρη Χρονοπούλου: Η συγκλονιστική ανάρτηση έναν μήνα πριν από τον θάνατό της -«Κάηκα σχεδόν ολόκληρη»

Keywords
Τυχαία Θέματα