Courtney Parker: Αυτός είναι ο λόγος που άφησε συνεργασίες με Rihanna και Beyonce και ήρθε στην Ελλάδα

Η Courtney Parker παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο People και μίλησε για το ξεκίνημα της καριέρας της στην Αμερική αλλά και τους λόγους που την έκαναν να έρθει Ελλάδα.

Η πρώτη της οντισιόν ήταν για την Disney World. «Τότε ήμουν 18 χρόνων. Μετά από αυτό πήγα στο Λος Άντζελες, όπου δούλεψα ως χορεύτρια»,

εξομολογείται και συνεχίζει: «Η πρώτη συνεργασία που έκανα ήταν με τις Destiny’s Child. Στεκόμουν μπροστά στην Beyoncé και δεν μπορούσα να βγάλω λέξη. Μετά έκανα ένα βιντεοκλίπ με τη Rihanna. Τότε ήταν στην αρχή της. Ήταν πολύ γλυκιά και καλή μαζί μας. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Δεν είχα το χρόνο να συνειδητοποιήσω τι μου συμβαίνει».

Τι την έκανε όμως να αφήσει την καριέρα της στην Αμερική;

«Ήμουν στο L.A. περίπου πέντε χρόνια. Έκανα περιοδείες σε όλο τον κόσμο, βιντεοκλίπ και πολλά άλλα πράγματα και ένιωσα ότι ως χορεύτρια έκανα όσα ήθελα», εξηγεί και προσθέτει: «Μου πρότειναν να έρθω στην Ελλάδα και να συνεργαστώ με την Έλενα Παπαρίζου. Όταν τραγούδησα μαζί της, μου είπε ότι πρέπει να γίνω τραγουδίστρια. Την εμπιστεύτηκα γιατί έχει καταπληκτική φωνή. Έκανα μαθήματα φωνητικής και στη συνέχεια τραγούδησα με τον Αντώνη Ρέμο. Δεν ήξερα κανέναν εδώ.Είμαι τρελή! Όταν μία πόρτα ανοίγει, το εκμεταλλεύομαι. Δεν φοβάμαι καθόλου».

Keywords
Τυχαία Θέματα