Ο Γιώργος Χρανιώτης αποκαλύπτει στο Πρω1νό: «Έχω αρνηθεί δύο φορές να πάω να πιω ποτό για να πληρωθώ»

Ο Γιώργος Χρανιώτη βρέθηκε καλεσμένος στο Πρω1νό και μίλησε για την εμπειρία του στο Survivor, τη φιλία του με τον Ντάνο αλλά και τις ”αρπαχτές” που κάνουν πρώην παίκτες.

“Δεν έχω ηρεμήσει ακόμα από το Survivor, το παιχνίδι είναι ακόμα στο μυαλό μου”, δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός και συνέχισε: “Στο Survivor ήμουν ο μεγαλύτερος κι έκανα λίγο τον έξυπνο στα παιδιά”.

Αναφερόμενος

στη φιλία του με τον νικητή, Γιώργο Αγγελόπουλο είπε: “Είχα υποψιαστεί ότι ο Ντάνος αρέσει στο κοινό. Το κατάλαβα επειδή δεν έφευγε από το παιχνίδι.”

Τέλος όταν ρωτήθηκε για τις ”αρπαχτές” που κάνουν πρώην παίκτες του Survivor είπε: «Δεν την ξέρω αυτή την πίστα. “Αρπαχτή” ως τώρα δεν έχω κάνει… Δεν έχω πάει ποτέ σε κάλεσμα σε μαγαζί. Έχω πει 2 όχι συγκεκριμένα ως τώρα. Δεν μου αρέσει να πάω σε ένα μαγαζί να πάω να πιώ ένα ποτό και να πληρωθώ για αυτό. Αν ήταν κάποιος φίλος μου και μου έλεγε να πάω στο μαγαζί του για ένα ποτό ή όπως τώρα στη Θεσσαλονίκη για το Survival Camps που ξέραμε ότι θα είναι 3.000 παιδιά, μου αρέσει πολύ σαν concept».

Δείτε περισσότερα στο βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα