Χριστίνα Παππά: «Η μητέρα μου ήταν στον Βόλο, έζησα έναν εφιάλτη»

Η Χριστίνα Παππά μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ANT1 για τις τραγικές στιγμές που πέρασε την προηγούμενη εβδομάδα, όταν η κακοκαιρία Daniel έπληξε τον θεσσαλικό κάμπο.

Η γνωστή επιχειρηματίας τρόμαξε και ανησύχησε πολύ, καθώς η μητέρα της ζει στον Βόλο και ήρθε αντιμέτωπη με την έντονη βροχόπτωση. Η ίδια περιέγραψε όσα έζησε και ευχαρίστησε τους γείτονες της μητέρας της, που τη βοήθησαν.

Η Χριστίνα Παππά για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε η μητέρα της με την κακοκαιρία

«Ήταν

τρομακτικό, έζησα έναν εφιάλτη. Ήταν να πάω την Πέμπτη αλλά τελικά λόγω βροχής δεν πήγα. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που έγινε, ότι θα έχει αυτή την εξέλιξη. Είναι θλιβερό.

Νιώθω θυμό, οργή, σαν να μου παίρνουν την ίδια μου τη ζωή. Η ψυχολογία όλων μας είναι συνεχώς πάνω-κάτω, νιώθω άρρωστη, εκεί που γελάω, εκεί κλαίω», είπε αρχικά η Χριστίνα Παππά στο «Πρωινό».

«Η μητέρα μου είναι τέταρτη φορά εγχειρισμένη, ήταν ολομόναχη στο σπίτι. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γείτονες εκεί στον Βόλο. Ήταν πραγματικά στιγμές αγωνίας, κάθε φορά που τα συζητάω θέλω να κλαίω.

Ήμουν κάθε δέκα λεπτά στο τηλέφωνο, είναι ολομόναχη στον κόσμο και έχει εμένα. Προσπαθώ να την καθησυχάζω. Ευτυχώς η δική μου μητέρα είναι καλά, ο υπόλοιπος κόσμος τι γίνεται; Είναι στενάχωρο», κατέληξε.

Διαβάστε ακόμα:

 Σίσσυ Χρηστίδου: Η επίσημη φωτογραφία με την ομάδα του «Χαμογέλα και Πάλι»

 Αχιλλέας Μπέος κατά Αλκίνοου Ιωαννίδη: «Δεν θα ασχοληθώ, μιλάμε για τραγικό νούμερο»

 Γιώργος Λιάγκας: Απούσα συνεργάτιδά του από το πάνελ – Η ανακοίνωσή του

Keywords
Τυχαία Θέματα