Το απρόσμενο γεγονός του καλοκαιριου που δεν είπα ποτέ…

Αυτό το καλοκαίρι ήταν ξεχωριστό!

Μου έφερε όλα αυτά που είχα ανάγκη να ζήσω, όπως ξεκούραση, τυρκουαζ θάλασσες και επάνοδο (επιτέλους) στο αγαπημένο beach volley μετά από ενάμιση χρόνο αποχής λόγω τραυματισμού στο χέρι, αλλά μου έφερε και αναπάντεχα συμβάντα που θα ήθελα να είχαν αποφευχθεί. Όπως φαίνεται, όμως, για κάποιο λόγο έπρεπε να τα ζήσω κι αυτά…

Αυτό

το καλοκαίρι λοιπόν χάρηκα πολύ το σπίτι μου στη Σάνη Χαλκιδικής, ανακάλυψα νέους περιπάτους μέσα στο δάσος – όπου συνάντησα από λαγό μέχρι νεογέννητη χελώνα – αφιέρωσα αρκετό χρόνο στην οικογένεια και κυρίως στη μητέρα μου που με στερείται (και τη στερούμαι).

Τον υπόλοιπο χρόνο, ετοίμασα υγιεινά πρωινά και δείπνα για τ’ αγόρια μου.

Ακόμη, επισκέφθηκα πανέμορφα άγονα νησιά όπως ο Πολύαιγος και η Κίμωλος, όπου ένιωσα να γίνομαι ένα με το κρυστάλλινο νερό του Αιγαίου, όπου κολύμπησα μέχρι που πάγωσα, κι όπου έφαγα ντόπιες λιχουδιές μέχρι που έσκασα…

Κι επειδή δεν μπορούν να είναι όλα ωραία, κι επειδή πρέπει να υπάρχει γιν και γιαν στη ζωή μας, είχα κι ένα ακόμη ατύχημα (στο beach volley πάντα…) στο γήπεδο του Sani Hotel, όπου ο υπεύθυνος των sports που έτυχε να παίζει με τη δική μου ομάδα, θεώρησε καλό να βγάλει άμυνα με κλωτσιά, κατεβάζοντας μου το γόνατό του στο μάτι μου…. Αποτέλεσμα; Πέντε ράμματα στο αριστερό μου βλέφαρο. Κι αυτό δεν το έμαθε ποτέ κανείς! Είναι η πρώτη φορά που το μοιράζομαι, τώρα που έχω βγάλει τα ράμματα. Και λέω δόξα τω θεώ γιατί απλά θα μπορούσα να είχα χάσει το μάτι μου.

Οπότε, ως επίλογο θα έβαζα: “ήταν ένα όμορφο καλοκαίρι, γιατί έφερε αυτά που αγαπώ, κι αυτά που μπορώ να ξεπεράσω…
Και του χρόνου, καλύτερα…

Βίκυ Χ.

The post Το απρόσμενο γεγονός του καλοκαιριου που δεν είπα ποτέ… appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα