Ποιο είναι το μυστικό για αντιγήρανση, αποτοξίνωση, μείωση του στρες και καλό ύπνο;

Μπορείτε να φανταστείτε ότι με ένα αυτοκόλλητο επίθεμα θα καταφέρετε να αποτοξινωθείτε, να καταπολεμήσετε τις ελεύθερες ρίζες, να ελέγξετε την όρεξή σας, να ρυθμίσετε το μεταβολισμό σας και να κοιμηθείτε καλά, χωρίς στρες; Με τη μέθοδο φωτοθεραπείας και τα αυτοκόλλητα life waves patches μπορείτε!

Οι διαφορετικές συχνότητες φωτός των επιθεμάτων προσφέρουν διαφορετικά θεραπευτικά αποτελέσματα στον οργανισμό και σε κάθε οργανισμό με «ταχύτητα φωτός»! Θεωρώντας, το σώμα σαν μία μπαταρία με θετική και αρνητική πολικότητα επεμβαίνετε, συμπληρωματικά

σε οποιαδήποτε θεραπευτική αγωγή, ενισχύοντας τη φυσική ενέργεια του για αυτό-θεραπεία με καλύτερα κλινικά αποτελέσματα. Τωρα μπορείτε να το δοκιμάσετε με πρόγραμμα «ΠΡΟΚΛΗΣΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ – Αξίζω» και να επωφεληθείτε από την προσφορά!

Το Πρόγραμμα “ΠΡΟΚΛΗΣΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ – ΑΞΙΖΩ” με επιθέματα Φωτοθεραπείας και πολλά BONUS έχει ανοίξει για τις 25 Σεπτέμβρη!

Τι είναι το πρόγραμμα «ΠΡΟΚΛΗΣΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ – Αξίζω»;

Μέσα σε κλειστό εμπιστευτικό γκρουπ του Face Book μαθαίνετε πως μπορείτε να αλλάξετε την καθημερινότητα σας, χρησιμοποιώντας τα επιθέματα Φωτοθεραπείας για να πετύχετε τους στόχους της υγείας σας, υιοθετώντας έναν καινούργιο τρόπο ζωής, που σας ωφελεί!

Πρόκειται για μια διαφορετική προσέγγιση στην υγεία μακριά από διατροφικές ετικέτες, με επαναστατική γνώση βασισμένη σε επιστημονική έρευνα, με νόστιμες συνταγές μαγειρικής που ετοιμάζονται σε 10 λεπτά, με 10λεπτες ασκήσεις γυμναστικής, με διαλογισμό και εμψύχωση. Ο καθένας από τους συμμετέχοντες θα μάθει να “ακούει” το σώμα του, ώστε να μπορεί να επιλέγει και να εφαρμόζει το πρόγραμμα που τον ωφελεί σαν ένας ερευνητής του εαυτού του..

Τι πρόγραμμα να επιλέξετε

Mπορείτε να επιλέξετε το πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει να αλλάξετε όπως για παράδειγμα: αντιγήρανση ή αποτοξίνωση ή βελτίωση του ύπνου ή έλεγχο της όρεξης ή απαλλαγή από το στρες, τις φλεγμονές και τον πόνο. Κάθε πακέτο περιλαμβάνει 30 επιθέματα. Το επίθεμα ανανεώνεται κάθε 2 μέρες για 10-12 ώρες/ημέρα, και διαρκεί για 2 μήνες.

Τα επιθέματα είναι:

1. Για αποτοξίνωση: Y-age Glutathione
Βασικό αντιοξειδωτικό του οργανισμού. Απομακρύνει φυσικά τις τοξίνες. Αποβάλει τα βαρέα μέταλλα. Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.

2. Για αντιγήρανση: Y-age Carnosine
Θρεπτικό συστατικό του οργανισμού. Αναπλάθει τα κύτταρα και τους συνδετικούς ιστούς. Βελτιώνει τις βιοηλεκτρικές ιδιότητες των οργάνων. Επιβραδύνει τους ρυθμούς της γήρανσης.

3. Για βελτίωση του ύπνου: Silent Nights
Βελτιώνει τον ύπνο! Αυξάνει την παραγωγή μελατονίνης. Μειώνει την οξείδωση και τις ελεύθερες ρίζες. Ρυθμίζει το βιολογικό ρολόι του οργανισμού.

4. Για μείωση του stress, πόνο (φλεγμονές), εκφυλιστικά: Y-age Aeon
Το Aeon patch επεμβαίνει σε πολλούς μηχανισμούς αντιγήρανσης του οργανισμού. Προστατεύει τους ιστούς και το DNA, από καταστροφές. Βοηθάει στην εκ νέου ενεργοποίηση των γονιδίων του DNA. Ισορροπεί το αυτόνομο νευρικό σύστημα και αναπαράγει τα καταστρεμμένα κύτταρα. Σύμφωνα με κλινικές μελέτες, μετά από 10 λεπτά από τη χρήση του Aeon Patch, ισορροπείται το αυτόνομο νευρικό σύστημα με αποτέλεσμα να ηρεμεί ο οργανισμός και να αποβάλλει το στρες!

Όλα τα επιθέματα (patches) είναι μη διαδερμικά. Αυτό σημαίνει ότι καμία ουσία δεν εισέρχεται στο σώμα.

Τα Patches ενεργοποιούνται από το υπέρυθρο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο που δημιουργεί το σώμα μας από τις χημικές καύσεις των τροφών. Ενεργοποιούνται από το βιο-ηλεκτρικό μας πεδίο και σαν καθρέπτες επιστρέφουν μέρος της ενέργειας πίσω στο σώμα.

Τοποθετώντας τα Patches σε σημεία ενεργειακής εισόδου-εξόδου (σημεία βελονισμού / κανάλια μεσημβρινών) στέλνουν σήμα στο σώμα μας να ενεργοποιήσει τους φυσικούς μηχανισμούς αυτό-ίασης.

Το μυστικό κρύβεται στη συχνότητα του σήματος που λαμβάνει το σώμα.

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ (δύο σε ένα) – Στείλτε πακέτο!

Αγοράστε ένα πακέτο επιθέματα και κερδίστε τη συμμετοχή 2 ατόμων στο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 30 ΗΜΕΡΏΝ «ΑΞΙΖΩ» με εκπαίδευση στη Φωτοθεραπεία και προσωπικό coaching για 30 ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ μέρες για τον καινούργιο σας εαυτό από την επιστημονική Ομάδα του Betty Aslanis Training Team & Patchbuddy Coaches.

Ισχύει για 15 επιθέματα επιλογής μέχρι τις 20/9/2017!

Για τη συμμετοχή στο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 30 ΗΜΕΡΩΝ με ΦΩΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ, βασική προϋπόθεση είναι η αγορά 1 πακέτου κόστους περίπου 110€ πριν την έναρξη του ΠΡΟΚΛΗΣΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ, από το www.lifewave.com , κλικ στο PRODUCTS.

Οι Απόφοιτοι της Πρόκλησης, έχουν επιλογές. Μπορεί να γίνουν elite μέλη, με πακέτο εγγραφής μέλους & μεταφορά στο Group «LifeWavers».

ΤΟ «ΟΜΟΡΦΟ ΜΥΣΤΙΚΟ»

Δώστε χαρά, στείλτε το ΜΙΣΟ σας πακέτο σε αγαπημένο πρόσωπο και μοιραστείτε την ΠΡΟΚΛΗΣΗ με όλους τους άλλους για να σας θυμούνται μια ζωή!

Πώς να γίνετε ΜΕΛΗ LifeWave & Patchbuddy Coaches

Επικοινωνήστε με την Patchbuddy Coach του Βetty Aslanis Training Team ή μαζί μας. Κάντε κλικ εδώ. Για τιμή λιανικής κάντε κλικ στο Products. Για τιμή μέλος – patchbuddy coach κλικ στο JOIN. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνείστε με το www.bettyaslanis.gr

Είστε έτοιμοι να λάμψετε για τον καινούργιο σας εαυτό; Εάν ναι, σας περιμένουμε με πολύ αγάπη και χαρά!

The post Ποιο είναι το μυστικό για αντιγήρανση, αποτοξίνωση, μείωση του στρες και καλό ύπνο; appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα