6 ιδέες για να αλλάξετε το σπίτι σας χωρίς κόστος!

Οι μικρές λεπτομέρειες μετατρέπουν ένα δωμάτιο από κοινότυπο σε σοφιστικέ και από βαρετό σε ραφιναρισμένο. Δείτε τις 6 ιδέες που θα αλλάξουν το σπίτι σας χωρίς κόστος!

1 Συνδυάστε διαφορετικά υλικά με διαφορετικές υφές για να δώσετε βάθος στο χώρο σας. Μην περιορίζεστε στην υφή του καναπέ και μην φτιάχνετε όλα τα μαξιλάρια από τον ίδιο τύπο υφάσματος.


2 Τα coffee table κάνουν το χώρο σας να φαίνεται μεγαλύτερος. Γι’ αυτό, ακόμη κι αν έχετε ένα μικρό σαλόνι, μην το φοβηθείτε! Βάλτε ένα ωραίο μεγάλο coffee

table και θα δείτε ότι θα αλλάξει η προοπτική όλου του δωματίου.


3 Αν το δωμάτιό σας είναι μικρό, βάψτε το… σκούρο! Σε αντίθεση με την κοινή αντίληψη, οι σκουρόχρωμες αποχρώσεις δίνουν βάθος στο χώρο.

4 Ντύστε τις όψεις της ντουλάπας, της συρταριέρας σας, ακόμα και του κομοδίνου σας, με ταπετσαρία για να δώσετε στο υπνοδωμάτιό σας μικρές ενέσεις χρώματος.

5 Δώστε στην τραπεζαρία σας πιο χαλαρό ύφος, συνδυάζοντας διαφορετικές καρέκλες σε διαφορετικά χρώματα.

6 Τα φυτά και τα λουλούδια κάνουν κάθε χώρο να φαίνεται πιο φρέσκος και κομψός. Εδώ και μερικά χρόνια τα φυτά εσωτερικού χώρου έχουν ξαναμπεί στη μόδα και ομορφαίνουν τα σπίτια μας. Επενδύστε σε μεγάλα βάζα και γεμίστε τα με φυτά που δεν χρειάζονται πολύ πότισμα.

The post 6 ιδέες για να αλλάξετε το σπίτι σας χωρίς κόστος! appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα