Τί προβλέπουν τα άστρα από 9-15.1.2017;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα ερωτικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Παλιά αντικείμενα και αναμνηστικά, οικογενειακές φωτογραφίες και αναμνήσεις τριγυρίζουν στο μυαλό σας, καθώς η Πανσέληνος στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, σάς κάνει περισσότερο νοσταλγικούς και με μια διάθεση να διακοσμήσετε το σπίτι σας με ό,τι παλιό έχετε φυλάξει στο σεντούκι. Δώστε επίσης προσοχή σε ό,τι χαλάει τη διάθεσή σας. Αν ένα έργο τέχνης, φωτογραφίες ή ακόμα και έπιπλα ενεργοποιούν μια αρνητική

σκέψη, βάλτε τα στην αποθήκη σας ή δωρίστε τα. Εάν ψάχνετε καιρό στην αγορά ένα ακίνητο, το φεγγάρι σάς βοηθά να βρείτε το σπίτι των ονείρων σας. Κατά τη διάρκεια των επόμενων δύο εβδομάδων, ίσως να περιοδεύετε σε ενδιαφέρουσες γειτονιές. Νιώθετε άνετα και ασφαλείς με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, τώρα διασκεδάζετε στο σπίτι σας με τους φίλους σας. Αυτή η Πανσέληνος βοηθά να λάβει τέλος μια οικογενειακή βεντέτα, επιτέλους! Περασμένα, ξεχασμένα.

Έχετε μεγάλους στόχους για την καριέρα σας στο στόχαστρό σας, καθώς ο Ερμής κινείται στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας και των μακροπρόθεσμων φιλοδοξιών. Σκεφτείτε τώρα τις συνέπειες των λόγων σας, των δράσεών σας και των αποφάσεών σας στις επόμενες εβδομάδες, μήνες ή ακόμη και χρόνια. Έτσι λοιπόν θα πρέπει οι ενέργειές σας να είναι λογικές και προσεκτικές, να βαδίσετε βήμα προς βήμα και όχι να είστε βιαστικοί και παρορμητικοί. Ενώ μπορεί να θέλετε να πείτε «ναι» σε κάθε πρόσκληση, θα πρέπει να γίνετε πιο απαιτητικοί τώρα. Προτεραιότητά σας θα πρέπει να είναι η ανάπτυξη και η πρόοδος της καριέρας σας και τα βραβεία.

ΤΑΥΡΟΣ

Μήπως ο κοινωνικός σας περίγυρος έχει μετατραπεί σε μια κλίκα; Δε χρειάζεται να έρθετε πολύ κοντά με κάποια άτομα, απλά κινηθείτε και κάνετε νέους φίλους. Με την Πανσέληνο στον κοινωνικό τρίτο οίκο σας, γίνεστε μια κοινωνική πεταλούδα, δε θέλετε τώρα την άνεση του σπιτιού σας, αλλά να γνωρίσετε νέα άτομα και να εξερευνήσετε ό,τι υπάρχει γύρω σας. Άτομα που έχουν την ίδιες ιδέες και αξίες με τις δικές σας, θα μπορούσαν να ανακύψουν σε κάθε γωνιά και δε θα χρειαστεί να ταξιδέψετε μακριά από την πόλη σας για να τους βρείτε. Οι επόμενες δύο εβδομάδες είναι ευνοϊκές για την πραγματοποίηση ενός νέου εγχειρήματος και να προβάλετε στα κοινωνικά δίκτυα ένα έργο σας. Μήπως σκέφτεστε την αγορά ενός αυτοκινήτου; Αυτή η Πανσέληνος διέπει τις μεταφορές, οπότε αρχίστε να ψάχνετε.

Ο διάβολος μπορεί να κρύβεται στις λεπτομέρειες, αλλά θα βρείτε βοήθεια αν επικεντρωθείτε στη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων. Ο Ερμής αφήνει τον σκοτεινό και εσωστρεφή όγδοο οίκο σας και κινείται στον οραματιστή ένατο οίκο σας. Αντί να έχετε εμμονή και να θέλετε να ελέγχετε τα πάντα, πιέστε τον εαυτό σας να επικεντρωθεί στη μεγάλη εικόνα και σκεφτείτε επεκτατικά. Τα ταξίδια μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από την ψυχική αποτελμάτωση και τη ρουτίνα και θα σας χαρίσουν γνώση και νέες εμπειρίες. Ίσως πάτε σε ένα μέρος που θέλατε να πάτε, ενώ δεν μπορούσατε όσο ο Ερμής ήταν ανάδρομος. Εάν δεν μπορείτε να αφήσετε την πόλη σας, ξεφύγετε από τα περιοριστικά πρότυπα σκέψης με την παρακολούθηση πολιτιστικών εκδηλώσεων, διαλέξεων ή την εγγραφή σε ένα σεμινάριο, που επεκτείνει το μυαλό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάντε ένα πλάνο για να έχετε οικονομική ανάκαμψη και να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας. Η Πανσέληνος φωτίζει το δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, βοηθώντας σας να δείτε φως στην οικονομική σας κατάσταση. Είστε μήπως κακοπληρωμένοι στην εργασία σας; Πιστέψτε στην αξία σας για να προβάλετε ένα καλό επαγγελματικό προφίλ. Αναβαθμίστε τις γνώσεις σας για το καλό της εργασίας σας, ακούστε τις συμβουλές κάποιου που κατέχει καλά το αντικείμενο της εργασίας σας, μάθετε σχετικά με ένα πρόσφατο νέο λογισμικό. Αναδιοργανώστε τον προϋπολογισμό σας, έτσι ώστε να μπορείτε να κάνετε καλύτερη χρήση των διαθέσιμων μετρητών που ήδη έχετε.

Μην παίρνετε σοβαρά ό,τι ακούτε, αλλά και μην κρίνετε τα πράγματα επιφανειακά. Ο Ερμής κινείται στο όγδοο οίκο σας, του μυστηρίου και της διαίσθησης, και σας ζητά να δείτε κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων και να συντονιστείτε με τη γλώσσα του σώματος των άλλων. Ανεπαίσθητες νύξεις ή οι εκφράσεις του προσώπου ενός ατόμου, αποκαλύπτουν πολλά περισσότερα από ό,τι κάνουν τα λόγια. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να αποπερατώσετε ένα ερευνητικό πρόγραμμα ή ακόμα και να ασχοληθείτε σε βάθος με τον πνευματικό κόσμο. Τα οικονομικά που έχετε από κοινού με τους άλλους, νομικά θέματα και ζητήματα ακινήτων, θα μπορούσαν επίσης να είναι στο μυαλό σας. Είναι καιρός να οργανώσετε ένα οικονομικό πρόγραμμα ή να κάνετε μια κερδοφόρα επένδυση. Τις επόμενες εβδομάδες θα σκέφτεστε συνεχώς τον έρωτα, ίσως και να είστε συναισθηματικά φορτισμένοι. Προετοιμαστείτε, ένα μεγάλο πάθος έρχεται στη ζωή σας, που δεν πρόκειται να φύγει στιγμή από το μυαλό σας!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έρχεται η λύτρωση! Η ετήσια Πανσέληνος στο ζώδιό σας σάς βοηθά να αποκομίσετε ό,τι έχετε σπείρει κατά τους τελευταίους έξι μήνες. Βρίσκεστε σε μια τελετή όπου γιορτάζετε τα επιτεύγματά σας. Τώρα σκέφτεστε: Τι έχετε κερδίσει και τι έχετε χάσει με τις ενέργειές σας; Ίσως και να θελήσετε να απομακρύνετε κάποιους ανθρώπους από τη ζωή σας, οι οποίοι δεν μπορούν να σας προσφέρουν την ασφάλεια και τη φροντίδα που επιθυμείτε. Θέλετε να γιορτάσετε με αυτούς που είναι πάντα μαζί σας, στο πλάι σας. Αισθάνεστε κολλημένοι στην αποτελμάτωση; Το φεγγάρι σάς τραβά για να σηκωθείτε προς τα πάνω και φωτίζει ένα νέο μονοπάτι προς την ευτυχία σας. Προετοιμαστείτε! Τα αποτελέσματα έρχονται γρήγορα κατά τη διάρκεια των επόμενων δύο εβδομάδων. Είστε έτοιμοι να κάνετε μια ανεξάρτητη κίνηση; Το να πάρετε έγκριση από τους άλλους, είναι απλά χάσιμο χρόνου.

Ο Ερμής κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και σας βάζει σε βαθιές και σοβαρές σκέψεις για την πορεία κάποιων σημαντικών σχέσεών σας. Ξέρουμε ότι είστε μέντιουμ, πολύ διαισθητικοί, αλλά αν μιλάτε εσείς συνεχώς και διακόπτετε το συνομιλητή σας επειδή ξέρετε την επόμενη πρότασή του, πατήστε το φρένο και ακούστε τι έχει να σας πει. Διακόπτοντας τη συνομιλία, όχι μόνο δείχνετε ότι δε σέβεστε το άλλο πρόσωπο, αλλά μπορεί να βλάψετε και τη σχέση σας. Επίσης, επαναλάβετε τι είπε το άλλο πρόσωπο, έτσι θα διασφαλίσει και αυτός με τη σειρά του ότι είστε πρόθυμοι να τον ακούσετε και τον αισθάνεστε. Θα μπορούσατε επίσης να κάνετε διαπραγματεύσεις για μια νέα επιχειρηματική συμφωνία ή απλά ξεκινούν συζητήσεις με κάποιον/α που ανάβει τα πάθη σας.

ΛΕΩΝ

Όλα έχουν τελειώσει; Η Πανσέληνος στο δωδέκατο οίκο σας, του τέλους, ολοκληρώνει ένα κεφάλαιο ζωής κι αυτό θα μπορούσε να σας φέρει πόνο και θλίψη για μια κατάσταση που είναι αμετάκλητη. Ίσως να έχετε ξεπεράσει αυτήν την αρνητική κατάσταση πριν λίγο καιρό, αλλά εξακολουθείτε να διατηρείτε μέσα σας συναισθήματα γι’ αυτήν απώλεια. Δείτε τα πράγματα με αγάπη και δημιουργήστε χώρο στην ψυχή σας για να αντικαταστήσετε αυτό που χάσατε με κάτι άλλο, που είναι σύμφωνο με τα οράματά σας και τις αξίες σας. Ένα έμπιστο άτομο που σας κατανοεί και σας αισθάνεται, θα μπορούσε μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες να σας βοηθήσει να συντονιστείτε με τις βαθύτερες επιθυμίες σας και τη διαίσθησή σας. Απελευθερώστε την ψυχή σας από τον πόνο και θα ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα. Αν τώρα νιώθετε ότι επιβαρύνεστε συναισθηματικά με το πρόβλημα κάποιου, δε χρειάζεται να κάνετε τον ήρωα. Είστε συμπονετικοί ως ακροατές, αλλά σκεφτείτε πολύ καλά πριν προσφέρετε τις συμβουλές σας.

Προτιμάτε να βλέπετε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων αντί να δίνετε σημασία στις λεπτομέρειες, αλλά ο Ερμής στον αναλυτικό έκτο οίκο σας, σάς κάνει να αγχώνεστε σκεπτόμενοι τα μικρά και ανάξια πράγματα, δίνετε μεγαλύτερη προσοχή στη λεπτομέρεια. Ίσως πιέζεστε προκειμένου να αντιμετωπίσετε τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις σας και δεν προλαβαίνετε να τα διαπεραιώσετε. Ίσως αποφασίσετε να κάνετε εκκαθάριση των άχρηστων αντικειμένων από το σπίτι και το γραφείο σας, οργανώνετε το χώρο της εργασίας σας, βάζετε σε τάξη τον προϋπολογισμό σας. Θέλετε να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που κρατούν το μυαλό σας ζωντανό, δεν μπορείτε να χαλαρώσετε!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επεκτείνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και τη δημοτικότητά σας καθώς η Πανσέληνος φωτίζει τον ενδέκατο οίκο σας, της κοινωνικής δικτύωσης. Η ομάδα σας μπορεί να έχει μια κοινή νίκη και θα γιορτάσετε όλοι μαζί κατά τις επόμενες δύο εβδομάδες την μεγάλη επιτυχία σας. Εξακολουθείτε να ψάχνετε την ομάδα που μιλά στα ιδανικά σας; Αυτή η Πανσέληνος θα μπορούσε να ρίξει φως σε μια νέα ομάδα, με την οποία έχετε κοινές αντιλήψεις ζωής και αξίες. Αν ακολουθείτε μια παρωχημένη τεχνολογία στην εργασία σας, το φεγγάρι σάς καλεί να κάνετε μια αναβάθμιση για να έχετε και κέρδη. Εάν σκεφτόσασταν εδώ και καιρό να ξεκινήσετε ένα blog, οι επόμενες δύο εβδομάδες είναι οι ιδανικές. Θα έχετε επίσης πολλούς θαυμαστές, αν ψάξετε την αγάπη διαμέσου του online dating ή απευθυνθείτε στους φίλους σας για έναν έρωτα στα τυφλά.

Για μια ακόμη φορά ασχολείστε με το συναίσθημα! Ο Ερμής στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, αυξάνει το πάθος σας και τη συναισθηματική έκφρασή σας και φέρνει κοντά σας πολλούς θαυμαστές. Ενώ το ζώδιό σας είναι σχεδόν πάντα συγκρατημένο και λογικό, αυτός ο εκφραστικός πλανήτης σάς δίνει το έναυσμα να μιλήσετε με ηρεμία και ειλικρίνεια. Νιώθετε μια ερωτική αναγέννηση, η αγάπη κτυπά την πόρτα της ζωής σας, καθώς τώρα έχετε φοβερές ικανότητες να αποπλανήσετε μόνο με μια λέξη σας. Έχετε μια παρουσίαση να κάνετε ή ένα έργο να προβάλετε; Αιχμαλωτίζετε το κοινό σας με τα έντονα και γραφικά λόγια σας, περνάτε το μήνυμά σας.

ΖΥΓΟΣ

Βρίσκεστε ψηλά στην καριέρα σας, καθώς η Πανσέληνος στο δέκατο οίκο σας, των φιλοδοξιών, θα μπορούσε να φέρει μια μεγάλη επιτυχία για ένα έργο, για το οποίο είχατε εργαστεί τον τελευταίο καιρό. Αν είχατε δουλέψει μέχρι τα μεσάνυχτα κατά τη διάρκεια των τελευταίων έξι μηνών, αναμένετε κάποια σημαντικά βραβεία, ίσως ακόμη και περισσότερα μετρητά. Ίσως να σάς δοθεί μια ηγετική θέση και βάζετε το όνομά σας και τη σφραγίδα σας σε ένα έργο. Νιώθετε έτοιμοι να εγκαταλείψετε μια κουραστική και κακοπληρωμένη δουλειά; Αυτή η Πανσέληνος σάς βοηθά να κάνετε μια από καιρό αναμενόμενη έξοδο. Αν νιώθετε ότι κάποια άτομα στην εργασία σας σάς αποστραγγίζουν συναισθηματικά με τις υπερβολικές απαιτήσεις τους, τώρα βάζετε τα πράγματα στη θέση τους. Παίρνετε στα χέρια σας το τιμόνι, λαμβάνετε σεβασμό και εκτίμηση, αλλά δε χρειάζεται να τα κάνετε όλα μόνοι σας, αναθέστε ένα μέρος της δουλειάς. Η νέα σας θέση μπορεί ακόμα και να τραβήξει τα δημόσια βλέμματα.

Θέλετε να μείνετε στο σπίτι σας, να ανακαλύψετε τις ρίζες σας, καθώς ο Ερμής επισκέπτεται τον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Εάν έχετε καιρό να δείτε τους δικούς σας ή έχετε μήνες να ταξιδέψετε στο πατρικό σας, σχεδιάζετε μια επίσκεψη. Μπορεί ακόμη και να κάνετε ένα συναισθηματικό ταξίδι, σκεπτόμενοι το οικογενειακό παρελθόν. Συζητάτε τώρα περισσότερο με τους αγαπημένους σας, δείχνετε το ενδιαφέρον σας και τη φροντίδα σας. Σκέφτεστε μια μετακίνηση; Ξεκινήστε να ψάχνετε το διαμέρισμα ή το σπίτι των ονείρων σας ή απλά διακοσμήστε το και αλλάξτε το χώρο που ζείτε, θα έχετε έμπνευση τώρα. Δειπνήστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, έχετε σίγουρα τόσα πολλά να θυμηθείτε… Το πιο σημαντικό; Αφήνετε πίσω σας το παρελθόν και τα δάκρυα που το συνοδεύουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Απολαμβάνετε την ελευθερία και την ανεξαρτησία σας, καθώς η Πανσέληνος στον επεκτατικό ένατο οίκο σας φέρνει ένα κύμα απελευθέρωσης και χαράς στη ζωή σας. Νιώθετε περισσότερη συναισθηματική εγγύτητα με τους γύρω σας, πατάτε σε ένα ασφαλές και σταθερό έδαφος. Έχετε μεγαλεπήβολα όνειρα στο μυαλό σας και είτε το άλμα σας είναι τεράστιο, είτε μικρό, το θέμα είναι να απελευθερωθείτε από περιοριστικές καταστάσεις και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Ένα ταξίδι που είχατε καιρό στο μυαλό σας, θα μπορούσε ξαφνικά να υλοποιηθεί κατά τις δύο εβδομάδες που ακολουθούν αυτήν την Πανσέληνο. Ή ίσως βρεθείτε μακριά από το σπίτι σας ή την πόλη σας περισσότερο από όσο είχατε προκαθορίσει. Αν είχατε εμπόδια για να φύγετε τις διακοπές των Χριστουγέννων, αυτό το ολόγιομο φεγγάρι θα μπορούσε να σας προτρέψει να κάνετε κράτηση.

Ανοίγετε τα κοινωνικά φτερά σας, συνομιλείτε σοβαρά και με σαφήνεια με όλον τον κόσμο, καθώς ο ομιλητικός Ερμής κινείται στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας. Ασχολείστε με τοπικές δραστηριότητες, ο χρόνος σας γεμίζει γρήγορα με διασκεδαστικές κοινωνικές προσκλήσεις, με συζητήσεις με πνευματικά και εύστροφα άτομα. Επισκέπτεστε γκαλερί και βρίσκεστε σε συναρπαστικές διαλέξεις, ακολουθείτε την περιέργειά σας να τα δοκιμάσετε όλα. Η ποικιλία είναι το αλατοπίπερο της ζωής τώρα, έτσι δεν αισθάνεστε ότι πρέπει να δεσμευτείτε με οποιονδήποτε και οτιδήποτε. Νιώθετε ωραία να είστε με όλον τον κόσμο και σας δίνεται η ευκαιρία να κάνετε νέες φιλίες και επαγγελματικές συνεργασίες και συμφωνίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελάτε λίγο πιο κοντά με τους αγαπημένους σας, είναι η συμβουλή της Πανσελήνου στον οικείο όγδοο οίκο σας, η οποία αυξάνει την οικειότητα και τα συναισθήματά σας και θέλετε να γίνετε «ένα» με τον αγαπημένο σας. Ίσως ακόμα αποφασίσετε να συγχωνεύσετε τους οικονομικούς πόρους σας με κάποιον, είναι ο βέλτιστος τρόπος για να έχετε κέρδη και να αυξήσετε τις αποταμιεύσεις σας με τη βοήθεια κάποιου ατόμου, που ήταν πάντα πιστός και σάς παρείχε σημαντική υποστήριξη κατά τη διάρκεια των τελευταίων έξι μηνών. Μπορεί επίσης να ανοίξετε έναν κοινό λογαριασμό, να κάνετε επενδύσεις ή ακόμα και να αποπληρώσετε τα χρέη σας. Αυτή η Πανσέληνος θα μπορούσε να αποκαλύψει ένα κρυμμένο πάθος καθώς ο όγδοος οίκος κυβερνά επίσης την ερωτική σφαίρα. Οι σαγηνευτικές δυνάμεις σας είναι έντονες τώρα, έτσι μοιραστείτε τις με κάποιον/α που αξίζει την ψυχή σας.

Το μυαλό σας είναι στα χρήματά σας για τις επόμενες εβδομάδες, καθώς ο Ερμής κινείται στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων. Έχετε πρακτικές και λογικές ιδέες για να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση, θα μπορούσατε επίσης να επινοήσετε μια πρωτότυπη επιχειρηματική ιδέα ή να έχετε επιπρόσθετα κέρδη από ένα πετυχημένο μάρκετινγκ. Οι ιδέες σας θα είναι εξαιρετικά κερδοφόρες και παραγωγικές. Εάν θέλετε να διαπραγματευτείτε το μισθό σας ή να κλείσετε μια νέα οικονομική συμφωνία ή να επανεξετάσετε την αποδοτικότητα των εργαζομένων της επιχείρησής σας, αυτή είναι μια καλή στιγμή για να κινηθείτε με σύνεση και προγραμματισμό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Βάζετε το «εμείς» πάνω από το «εγώ», χάρη στην Πανσέληνο που φωτίζει τον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων και των συνεργασιών, και συναρμολογείτε ένα κομμάτι του πάζλ που έλειπε. Είστε σε σχέση; Κατά τη διάρκεια των επόμενων δύο εβδομάδων θα μπορούσατε να βάλετε δαχτυλίδι αρραβώνων, να συγκατοικήσετε, να ανακοινώσετε δημοσίως τη σχέση σας ή να κάνετε μια επίσημη επιχειρηματική συμφωνία. Προετοιμαστείτε: Αυτή η Πανσέληνος θα φωτίσει την αλήθεια όσον αφορά τους ανθρώπους που είναι πιο κοντά σε εσάς. Μη συμπεριφέρεστε ανώριμα, αν βλέπετε τις κόκκινες σημαίες. Ο τρόπος που επιλύετε τα προβλήματα θα σας πει όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για τη μακροβιότητα αυτής της σχέσης.

Μιλάτε με άνεση και σιγουριά για τον εαυτό σας, τώρα δε χρειάζεται να απολογηθείτε, ούτε θα υπάρξουν παρεξηγήσεις και διακοπή στην επικοινωνία σας, χάρη στον ομιλητικό Ερμή που εισέρχεται στο ζώδιό σας. Έχετε λογικές και πρακτικές ιδέες και βγαίνετε από τη διανοητική ομίχλη των τελευταίων εβδομάδων ή την ασάφεια στους στόχους σας. Τώρα, ο Ερμής οξύνει το πνεύμα σας και καθιστά ευκολότερο να εκφράσετε τις σκέψεις σας, είτε προφορικά είτε γραπτά. Σάς δίνει την ευκαιρία να πάρετε απάντηση σε μια συγκεκριμένη ερώτηση ή να επισφραγίσετε μια συμφωνία. Είστε εκφραστικοί, συνομιλείτε συγκροτημένα και συγκεντρώνετε γύρω σας ανθρώπους που αναζητούν τις ώριμες και έμπειρες συμβουλές σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Χάος και ακαταστασία αγχώνουν τη ζωή σας, αλλά η Πανσέληνος στον καθημερινό και εργατικό έκτο οίκο σας επαναφέρει την τάξη και την οργάνωση, αφού τώρα κινείστε με στρατηγική και διαίσθηση. Αν πιεζόσασταν από τις πολλές υποχρεώσεις σας και έπρεπε να προσπαθήσετε περισσότερο, τώρα το φεγγάρι σάς βοηθά να κινηθείτε προς τα εμπρός. Ίσως να είστε στρεσαρισμένοι περισσότερο από ό,τι είναι απαραίτητο, έτσι αφιερώστε μερικές ώρες την ημέρα για ξεκούραση και χαλάρωση. Φτιάξτε τα ντουλάπια και τα ράφια σας, οργανώστε τα αρχεία και τα έγγραφα της εργασίας σας και πετάξτε τα άχρηστα αντικείμενα, ιδιαίτερα εκείνα που φέρνουν στο μυαλό σας ζοφερές αναμνήσεις. Τώρα έχετε έμπνευση για να ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα υγιεινής διατροφής και ζωής, κάνετε αναμόρφωση της καθημερινότητάς σας. Εάν δεν έχετε καλή φυσική κατάσταση και πολλή ενέργεια, η Πανσέληνος ενισχύει τη ζωντάνια σας και τη ζωτικότητά σας κατά τη διάρκεια των επόμενων δύο εβδομάδων. Όταν το μυαλό σας είναι καθαρό, μπορείτε να κατακτήσετε τα πάντα!

Αξιοποιήστε τη φαντασία σας, είναι η προτροπή του Ερμή στον πνευματικό και ονειρικό δωδέκατο οίκο σας. Έχετε έντονη διαίσθηση και μεγάλες ιδέες, αφήνετε πίσω σας τις βαριές σκέψεις σας, ανυψώνετε πνευματικά το μυαλό σας και αφήνετε το δημιουργικό (δεξί) ημισφαίριο του εγκεφάλου σας να πάρει τα ηνία. Ο διαλογισμός και η ενασχόληση με την τέχνη είναι θεραπευτικά για την ψυχή σας, τα όνειρά σας είναι συμβολικά. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να μη θέλετε να κάνετε τίποτα, νιώθετε να σέρνετε τα πόδια σας. Μην κάθεστε στην αδράνεια, επιταχύνετε το ρυθμό σας, καθώς δε θέλετε οι άλλοι να σας πουν τεμπέληδες.

ΙΧΘΥΣ

Είστε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, όλοι σας πλησιάζουν για να ακούσουν ένα γλυκό λόγο σας, χάρη στην Πανσέληνο που ηλεκτρίζει τον πέμπτο οίκο σας, της αίγλης, του ρομαντισμού και του πάθους. Εκπέμπετε δύναμη και εξουσία, σάς στρώνουν το κόκκινο χαλί, αποκτάτε φήμη και δόξα. Ποια ταλέντα θα θέλατε να καλλιεργήσετε και να προωθήσετε κατά τις προσεχείς δύο εβδομάδες; Ίσως ήρθε η ώρα να αναβαθμίσετε δημόσια την εικόνα σας, να προβάλετε αυτό το δημιουργικό έργο που έχει στηριχτεί στην έμπνευση και τη φαντασία σας. Μια νέα αγάπη θα μπορούσε να έρθει στη ζωή σας μέσα στο προσεχές δεκαπενθήμερο ή ένα εκκολαπτόμενο πάθος ανθίζει σε μια σταθερή σχέση, που δείχνει να έχει μέλλον. Αν είστε σε σχέση, νιώθετε ζωντανοί και ανανεωμένοι, έχετε τον τρόπο για να κάνετε το πάθος να αναφλεγεί.

Βεβαιωθείτε ότι οι λαμπρές ιδέες σας γίνονται αποδεκτές μέσα σε μια ομάδα. Ο πνευματώδης Ερμής επισκέπτεται τον ενδέκατο οίκο σας, της τεχνολογίας, χαρίζοντάς ένα πρακτικό μυαλό και ιδέες που ενστερνίζονται οι άλλοι στα social media. Μία από τις ιδέες σας θα μπορούσε να ανεβάσει ένα έργο σε νέα ύψη, μέσω του διαδικτύου. Παίρνετε οποιαδήποτε πρωτοβουλία να μιλήσετε με νέους ανθρώπους online, η τεχνολογία είναι τώρα ο καλύτερος φίλος σας για να εκφράσετε τις σκέψεις και τις ιδέες σας. Συνομιλείτε με άτομα που έχετε τις ίδιες αξίες ζωής, συμμετέχετε σε κοινωνικές εκδηλώσεις, οργανώνετε μερικές ομαδικές συγκεντρώσεις και συνομιλείτε με τους φίλους σας, μαθαίνοντας ενδιαφέροντα νέα. Θα μπορούσατε ακόμη και να βρείτε μια νέα ομάδα. Όσο περισσότεροι, τόσο το καλύτερο!

The post Τί προβλέπουν τα άστρα από 9-15.1.2017; appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
αστρα, νέα, φως, καιρος, θλίψη, blog, online, ειλικρίνεια, ηνία, media, κινηση στους δρομους, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , σταση εργασιας, αξια, τελος ακινητων, Καλή Χρονιά, κοινωνικη συμφωνια, τελος του κοσμου, η ζωη ειναι ωραια, αποτελεσματα, μιλα, επιθυμιες, ηνία, το θεμα, θλίψη, βημα, γλωσσα του σωματος, γνωση, γωνια, επιπλα, εργασια, θεμα, καριερα, ομορφα μυστικα, ονειρα, οριζοντες, προγραμμα, σημαιες, σφαιρα, φυσικη, φωτογραφιες, φως, ωρα, blog, αγαπη, αγορα, αδρανεια, αξιζει, αναγεννηση, αναμνησεις, απλα, απωλεια, ατομο, εβδομαδες, βοηθεια, βρειτε, γινονται, γλωσσα, δακρυα, δαχτυλιδι αρραβωνων, δευτερο, δυναμη, δειτε, δειχνει, δοξα, δοθει, δικτυα, εγγραφα, εγγραφη, εδαφος, ευκαιρια, ευτυχια, ειλικρίνεια, ειπε, υπαρχει, εκκαθαριση, εκτιμηση, εκφρασεις, εκφραση, ελευθερια, εβδομαδα, εμμονη, εμπνευση, ενεργεια, ενδιαφεροντα, εξι, επικοινωνια, επενδυσεις, επρεπε, επιτυχια, ερθετε, ερμης, ερχεται, ερχονται, εναυσμα, τεχνη, τεχνολογια, ζωη, ζητα, ζωδιο, ζωης, ιδεα, ιδεες, ηρεμια, εικονα, οικο, κεφαλαιο, κυμα, λεπτομερειες, λογια, λογο, μακρια, μηνες, μικρο, μπορειτε, μυαλο, μυστικα, νικη, ξεκουραση, ξερετε, ομαδα, παντα, ογδοο, οικος, ομιχλη, ονομα, οραματα, παζλ, παθος, παρουσιαση, πεταλουδα, προβληματα, πορτα, ψυχη, ραφια, σιγουρα, σειρα, σκεψεις, σπιτι, σφραγιδα, ταξιδια, τι ειναι, τυφλα, φαντασια, φεγγαρι, φτερα, φημη, φορα, χατζηβασιλειου, χρονος, ομορφα, ωρες, ασφαλεια, δαχτυλιδι, γινετε, γλυκο, γνωσεις, ιδιαιτερα, κομματι, media, ποδια, ταξιδι, online, θεματα, βεντετα, χερια
Τυχαία Θέματα