Ίσιωσε τα μαλλιά σου χωρίς πιστολάκι και θερμότητα!

Μάθε πως να ισιώνεις τέλεια τα μαλλιά σου χωρίς να τα ταλαιπωρείς!

Αν έχεις λεπτά κυματιστά μαλλιά και θέλεις να τα ισιώσεις τότε ναι! Μπορείς να τα ισιώσεις χωρίς σεσουάρ και χωρίς σίδερο. Η θερμότητα καταστρέφει την τρίχα και γενικώς την υγεία των μαλλιών.
Εάν τα μαλλιά σου είναι πολύ σγουρά, σίγουρα δε σου υποσχόμαστε θαύματα! Αλλά θα πετύχεις , ακόμη κι εσύ, με τις παρακάτω τεχνικές, λεία, απαλά μαλλιά που δεν θα μπερδεύονται και δε θα φριζάρουν!

Ποια είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις;

Επειδή όλα ξεκινούν από το ΛΟΥΣΙΜΟ διάλεξε σαμπουάν και προϊόντα περιποίησης
με ενυδατικά συστατικά. Η λείανση και η ενυδάτωση της τρίχας είναι πολύ σημαντική για το τελικό αποτέλεσμα. Για το λόγο αυτό δεν πρέπει να παραλείπεις τη μαλακτική σου!Μετά το λούσιμο ΣΤΕΓΝΩΣΕ τα μαλλιά σου όσο πιο καλά γίνεται, χωρίς πετσέτα αλλά με κάποιο βαμβακερό απαλό ύφασμα για να απομάκρυνεις απαλά την υγρασία ταμπονάροντάς τα! Προσοχή όμως, ποτέ μην τρίβεις τα μαλλιά σου.Τέλος τρίψε στις παλάμες σου λίγες σταγόνες ΕΛΑΙΟ ΚΑΡΥΔΑΣ και πέρασε τα μαλλιά σου μέσα από τις παλάμες με απαλές κινήσεις για 3 φορές!Έπειτα θα τα ΧΤΕΝΙΣΕΙΣ ξανά και ξανά απαλά μέχρι να στεγνώσουν. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις βούρτσα ή και τα δάχτυλά σου αλλά και στις δύο περιπτώσεις φρόντισε κάθε τόσο να τα τραβάς προς τα κάτω για να πάρουν ίσια φόρμα. Ίσως καθυστερήσει το στέγνωμα όμως, αν είσαι σπίτι και δεν βιάζεσαι είναι ο τέλειος τρόπος να στεγνώσεις τα μαλλιά σου με 0% φθορά.

*Εάν βιάζεσαι επιτάχυνε την διαδικασία χρησιμοποιώντας σεσουάρ αλλά… στην χαμηλή ένταση με χλιαρό πρός κρύο αέρα!

100% αγνό έλαιο καρύδας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τέλεια θρέψη , ενυδάτωση και μοναδικό ίσιωμα χωρίς φθορά δείτε ΕΔΩ!

Extra Tips:

Ειδικές θεραπείες μαλλιών για καταπολέμηση τριχόπτωσης & ξηροδερμίας δείτε ΕΔΩ!

Ανακαλύψτε τις μοναδικές ιδιότητες του ΚΑΣΤΟΡΕΛΑΙΟΥ και τα οφέλη του στο τριχωτό και το μήκος των μαλλιών ΕΔΩ!

Αρωματοθεραπευτικά έλαια για την ενίσχυση της λάμψης και την ενυδάτωση των μαλλιών σας δείτε με ένα κλικ ΕΔΩ!


Ανακαλύψτε βιολογικά σαμπουάν ΕΔΩ με ενυδατικά συστατικά για να βοηθήσουν τα μαλλιά σου να αποκτήσουν την στιλπνότητα που χρειάζονται!

WWW.ORGANICBRANDS.GR

OrganicBrands on Facebook
OrganicBrands on Instagram

The post Ίσιωσε τα μαλλιά σου χωρίς πιστολάκι και θερμότητα! appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα