Άντρες: 5 χειμωνιάτικα ρούχα που δεν θέλουν να βάλετε στο πρώτο ραντεβού!

Μάθετε ποια είναι η γνώμη του αντρικού κοινού για το χειμερινό στιλ των γυναικών και τι δεν θέλουν να δουν να φοράει μία γυναίκα στο ραντεβού τους.

1. Μπότες τύπου Ugg

Όσο ζεστές και άνετες τις θεωρείτε εσείς άλλο τόσο δεν θέλουν να τις βλέπουν οι άντρες. Μισητός συνδυασμός; Κολάν και ugg.

2. Καπέλα (σε εσωτερικούς χώρους)

Ενώ οι άντρες συμφωνούν στο ότι δεν πρέπει να κρυώνουν οι γυναίκες, πιστεύουν ότι το παρακάνουν με τα χειμερινά αξεσουάρ και ειδικά με τα καπέλα. Αρκετοί είναι

εκείνοι που βρίσκουν αστεία τα μάλλινα σκουφιά ειδικά σε κλειστούς χώρους, ενώ άλλοι πιστεύουν ότι οι γυναίκες βάζουν υπερβολικά πολλά αξεσουάρ για να προστατευθούν από το κρύο.

3. Mini φόρεμα

Όσο κι αν οι άντρες αγαπούν τα κοντά φορέματα, δεν θεωρούν ότι ταιριάζουν μέσα στο καταχείμωνο. Το τελευταίο που θέλουν να δουν είναι μια γυναίκα να τρέμει από το κρύο και να κοντεύει να πάθει κρυοπάγημα. Μιας και οι άντρες θέλουν να σκεφτόμαστε πρακτικά, λένε όχι και στα υπερβολικά ψηλά παπούτσια μέσα στη βροχή και το χιόνι!

4. Γούνες

Είτε ψεύτικες είτε αληθινές οι γούνες δεν αρέσουν στους άντρες γιατί θεωρούν ότι οι γυναίκες ξόδεψαν πολλά χρήματα προκειμένου να τις αποκτήσουν. Γενικά, δεν είναι οπαδοί των χνουδωτών και τεράστιων παλτών.

5 Οπάκ καλτσόν

Θεωρούν τα οπάκ ή τα πολύ χοντρά καλτσόν ότι δεν κολακεύουν τις γάμπες των γυναικών.

Το μυστικό

Ένας ωραίος συνδυασμός για πρώτο ραντεβού: ένα ζεστό παντελόνι με μια μάλλινη λεπτή μπλούζα και παλτό με ungle boots.

The post Άντρες: 5 χειμωνιάτικα ρούχα που δεν θέλουν να βάλετε στο πρώτο ραντεβού! appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Αναζητήσεις
χειμωνιάτικο ραντεβου
Τυχαία Θέματα