Τί προβλέπουν τα άστρα από 8.8 έως 14.8.2016;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα ερωτικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

Η αστρολογική ομάδα του e-zwdia.gr σύμφωνα πάντα με τις διελεύσεις των πλανητών αλλά και τις αστρολογικές όψεις γράφει για εσάς το εβδομαδιαίο ωροσκόπιό σας.

ΚΡΙΟΣ

Πόσο νοιάζεστε για τον εαυτό σας και την ψυχική και σωματική υγεία σας; Η Αφροδίτη στον έκτο οίκο σας, της ευεξίας, συναντά σε ένα δύσκολο τετράγωνο τον πειθαρχημένο Κρόνο στον Τοξότη και σας εμπνέει για να πάρετε στα σοβαρά την υγεία σας. Προσοχή: Αυτή η κοσμική όψη θα μπορούσε επίσης

να σας βάλει σε μια απαισιόδοξη διάθεση. Σίγουρα είναι προσωρινή, αλλά φροντίστε να δείτε με σύνεση και λογική τη ζωή. Παράλληλα, το σύμπαν σας επισημαίνει ότι μια οργανωμένη και καλά δομημένη ζωή δεν πρέπει να είναι και βαρετή. Περάστε το χρόνο σας αναδιοργανώνοντας το καθημερινό πρόγραμμά σας, έτσι ώστε να ασχοληθείτε με ευχάριστες δραστηριότητες στη ζωή σας. Μην ανησυχείτε, δε θα κολλήσετε στη ρουτίνα. Σκεφτείτε επίσης και τα οικονομικά σας, περιορίζοντας τις ανώφελες σπατάλες και βλέποντας τι χρεώσεις γίνονται αυτόματα στις κάρτες σας κάθε μήνα.

Η ακύρωση ανενεργών υπηρεσιών μπορεί να σας αφήσει περισσότερα χρήματα για αποταμίευση και επενδύσεις. Η Αφροδίτη βρίσκεται επίσης σε μια αντίθεση με τον Ποσειδώνα και κάνει την περιποίηση του σώματός σας ύψιστη προτεραιότητα. Πίνετε περισσότερο νερό και τρώτε υγιεινά τρόφιμα. Ο Ποσειδώνας κυβερνά το νερό, έτσι ίσως να χρειάζεστε περισσότερη ενυδάτωση και για την ψυχική σας ηρεμία, να βρεθείτε κοντά στη θάλασσα. Με μικρές καθημερινές αλλαγές θα ακτινοβολείτε από υγεία και ζωντάνια, θα νιώσετε πιο ακμαίοι και δυνατοί. Το πιο σημαντικό; Χαλαρώστε από τις πολλαπλές υποχρεώσεις σας και κάντε εκκαθάριση αρνητικών προσώπων και καταστάσεων από τη ζωή σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Σκέφτεστε πότε θα βάλετε δαχτυλίδι; Ο πλανήτης της αγάπης, η Αφροδίτη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας βρίσκεται σε ένα δύσκολο τετράγωνο με το σοβαρό Κρόνο στον Τοξότη και παγώνει το ρομαντισμό, το πάθος σας και την αυτοπεποίθησή σας. Μπορεί να ανησυχείτε και να αγχώνεστε αν η ερωτική σχέση σας είναι σε καλό δρόμο και αναλύετε πολλά μέσα στο κεφάλι σας. Ίσως θέλετε μια διαβεβαίωση από τον αγαπημένο σας, το τι σκέφτεται: είναι απλό φλερτ, λαγνεία ή κάτι περισσότερο; Επιθυμεί να κινηθείτε προς τα εμπρός με τον παραδοσιακό τρόπο ή όχι; Σύμφωνα με την υπευθυνότητα του Κρόνου, μπορεί να αναρωτιέστε: «Πού πάει αυτή η σχέση»; Μιλήστε με τον αγαπημένο σας, αλλά μην κάνετε πολύ βαριές τις συνομιλίες σας, διατηρήστε μια χαρούμενη και ανάλαφρη ατμόσφαιρα όσο μπορείτε.

Επίσης, συγκρατήστε τα ζηλόφθονα, ίσως ακόμα και μνησίκακα συναισθήματά σας, εσείς τελικά θα πονέσετε. Αν σας τρώει το σαράκι της ζήλειας (να μην αναφέρουμε του μίσους) το μόνο που θα καταφέρετε είναι να σκορπίσετε αρνητική ενέργεια στη σχέση σας και γενικά στη ζωή σας. Με την Αφροδίτη σε αντίθεση με τον ονειρικό Ποσειδώνα, η ερωτική σας ζωή παίρνει μια ονειρική ποιότητα, τη βλέπετε σαν παραμύθι. Γίνεστε πιο ευαίσθητοι και ρομαντικοί, αυτή η διέλευση μπορεί σίγουρα να σας στείλει για μια απόδραση στο νησί της φαντασίας. Για μια αλλαγή, ίσως δείτε κάποιους ανθρώπους πιο συμπονετικά, αλλά καλό θα ήταν να είστε λίγο καχύποπτοι. Επισήμανση: μπορεί να βρείτε μια νέα αγάπη που φαντάζει πολύ μαγική και ονειρική, για να είναι αληθινή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε λίγο κακοδιάθετοι, κάνετε απαισιόδοξες σκέψεις, ίσως κάποια προσφιλή σας πρόσωπα σας ρίχνουν προς τα κάτω ή σας πιέζουν με τη σκληρή συμπεριφορά τους, καθώς η Αφροδίτη στον τέταρτο οίκο σας, των συναισθημάτων, της νοσταλγίας και της οικογένειας, συναντά σε ένα δύσκολο τετράγωνο τον αυστηρό Κρόνο στον Τοξότη. Ίσως ένα παλιό τραύμα από την παιδική σας ηλικία έρχεται στο προσκήνιο και σας ζητά να μείνετε μόνοι στο σπίτι σας, στο δικό σας καταφύγιο, όπου νιώθετε ασφάλεια και σιγουριά (όπου τα συναισθήματα δεν εκφράζονται, αλλά καταστέλλονται). Ο κίνδυνος όμως είναι να θέλετε να αποσυρθείτε από το κοινωνικό προσκήνιο για πολλές ώρες. Εάν νιώθετε απογοητευμένοι από τη ζωή σας, καλέστε ένα έμπιστο άτομο να σας βοηθήσει, θα σας δείξει το δρόμο της λογικής. Ό,τι κι αν κάνετε, μην επωμιστείτε το βάρος μόνοι σας. Επίσης, ίσως νιώσετε άγχος, ακόμα και ενοχές, επειδή δεν μπορείτε να επισκεφθείτε έναν παλιό αγαπητό φίλο ή τους γονείς σας, που έχετε να δείτε καιρό. Περπατάτε σε μια θολή ατμόσφαιρα, ενώ είναι καλοκαίρι βρίσκεστε στην ομίχλη και τη σκιά του χειμώνα, καθώς η Αφροδίτη βρίσκεται σε αντίθεση με τον ομιχλώδη Ποσειδώνα.

Για το κινητικό ζώδιό σας, που του αρέσει να είναι παραγωγικό, αυτό μπορεί να είναι αρκετά απογοητευτικό. Μην παραιτείστε από τη ζωή, θα κάνετε μεγάλες ανακαλύψεις όταν αφήσετε τον αυθορμητισμό σας να σας οδηγήσει. Αφεθείτε στο μυστήριο του άγνωστου και κάντε οδηγό τη διαίσθηση και τη φαντασία σας, θα μπει ένα λευκό φως στην ψυχή σας. Ακόμα και να μην κάνετε τίποτα τώρα, δεν είναι και τόσο κακό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πόσο ισορροπημένο είναι το μυαλό σας; Η Αφροδίτη στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας και των ιδεών, συναντά σε ένα δύσκολο τετράγωνο τον πειθαρχημένο Κρόνο στον Τοξότη και κάνετε απαισιόδοξες σκέψεις, ίσως ακόμα δεν μπορείτε να εκφράσετε ό,τι κρύβετε στο βάθος του μυαλού σας. Στις συναντήσεις σας και τις συνομιλίες σας ανταγωνίζεστε τους άλλους, έχετε έναν καταιγισμό ιδεών, αλλά δεν υπάρχει ισορροπία ανάμεσα στην καρδιά και το μυαλό σας. Να έχετε μετρημένη προσέγγιση στην επικοινωνία σας και αυτό θα σας βοηθήσει να κερδίσετε υποστηρικτές και καλούς συμμάχους στη δουλειά σας και γενικά στη ζωή σας. Εάν πρέπει να κάνετε μια δύσκολη συζήτηση με κάποιον, ίσως γίνετε απότομοι, αλλά τουλάχιστον φροντίστε να είστε δίκαιοι. Αποφύγετε να δημιουργήσετε μια φορτισμένη συναισθηματικά κατάσταση, θα απομακρύνετε τους ανθρώπους από κοντά σας.

Η Αφροδίτη σε αντίθεση με το θολό Ποσειδώνα, σας δυσκολεύει να μιλήσετε ξεκάθαρα, δεν μπορείτε τώρα να κερδίσετε εύκολα την εμπιστοσύνη των ανθρώπων και ίσως επηρεάσετε κάποιους δυσμενώς. Αν θέλετε να πουλήσετε τις ιδέες σας ή να περάσετε τις απόψεις σας, δυστυχώς δε θα καταφέρετε να πείσετε κανέναν. Μείνετε μακριά από αμφιλεγόμενα σχόλια και λόγια και βεβαιωθείτε ότι οι άλλοι έχουν καταλάβει την ειλικρίνειά σας. Στην αντίθετη περίπτωση, οι άνθρωποι θα αισθάνονται σαν να τους κοροϊδεύετε ή θέλετε να τους εκμεταλλευτείτε, πράγμα το οποίο μπορεί να τους οδηγήσει μακριά σας. Συμβουλή: Η έγκαιρη διάγνωση ενός προβλήματος είναι πάντα καλύτερη από την προσπάθεια για την επίλυσή του.

ΛΕΩΝ

Διαθέστε χρόνο για τον προϋπολογισμό σας! Η Αφροδίτη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, σε τετράγωνο με τον αυστηρό Κρόνο στον Τοξότη, σας καλεί να λογοδοτήσετε για τα οικονομικά σας, τη σταθερότητα και τις αξίες σας. Ρίξτε μια αναλυτική ματιά στις συνήθειες των εξόδων σας. Μήπως μπορείτε να αποφύγετε μια ανώφελη δαπάνη; Κάντε ένα νέο σχέδιο αποταμίευσης, αυτό μπορεί να αποφέρει σημαντικά θετικά αποτελέσματα, όπως για παράδειγμα να οργανώσετε τις διακοπές σας. Φροντίστε να είστε πολύ πιο συγκρατημένοι και λιτοί στα έξοδά σας και όχι απερίσκεπτοι, σκεφτείτε πόσο σκληρά κερδίζονται τα χρήματα (εκτός κι αν είστε πλούσιοι)! Ενώ αυτό μπορεί να μη συμβαδίζει με τις έμφυτες πολυτελείς και φανταχτερές τάσεις σας, η αυτοεκτίμησή σας θα αυξηθεί όταν κάνετε το σωστό πράγμα. Ίσως χρειαστεί να ζητήσετε οικονομική βοήθεια από κάποιους ανθρώπους, αλλά λάβετε υπόψη σας ότι οι άλλοι δεν μπορούν πάντα να σας κάνουν χάρες.

Η Αφροδίτη σε αντίθεση με το θολό Ποσειδώνα θα μπορούσε να δημιουργήσει μια οικονομική ομίχλη, ίσως αγοράσετε κάτι ακριβό για να διαπιστώσετε αργότερα ότι σας είναι εντελώς άχρηστο. Ελέγξτε τα έσοδά σας πριν ξοδέψετε και βεβαιωθείτε ότι υπάρχει πολιτική επιστροφής στο κατάστημα που αγοράζετε, ειδικά αν κάνετε μια ακριβή αγορά. Αυτή η πλανητική όψη αφυπνίζει επίσης το φιλανθρωπικό χαρακτήρα σας. Δωρίστε ό,τι μπορείτε σε άπορα άτομα ή ακόμα κάντε μια κοινωνική εκστρατεία να μαζέψετε χρήματα για όσους τα έχουν ανάγκη. Ακόμη και ένα μικρό ποσό, είναι τόσο καλό για το κάρμα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε ευτυχισμένοι στη ζωή σας; Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας συναντά σε ένα δύσκολο τετράγωνο τον υπεύθυνο Κρόνο στον Τοξότη και προβάλετε την αυστηρή, αλλά και απόμακρη πλευρά της προσωπικότητάς σας. Ίσως νιώσετε ότι τα καθήκοντα και οι ευθύνες σας στερούν την αγάπη, ίσως πάλι δε λαμβάνετε την αναγνώριση και την εκτίμηση που επιθυμείτε από τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Είστε στην αφάνεια, δυσκολεύεστε να προβάλετε τις ικανότητες και τα ταλέντα σας, πνίγεστε από τα καθήκοντά σας. Οι άλλοι μπορεί ενστικτωδώς να στηρίζονται σε εσάς για βοήθεια, είτε ζητώντας τη γνώμη σας ή ακόμα και για να τους εξυπηρετήσετε. Ασκείτε μια πρωτόγνωρη βαρύτητα στις ζωές των άλλων, αλλά βεβαιωθείτε ότι έχετε θέσει τα όριά σας και ότι οι άλλοι σας παίρνουν στα σοβαρά.

Με την Αφροδίτη σε αντίθεση με τον ασαφή Ποσειδώνα, έχετε μια ακτινοβόλο και ακαταμάχητη γοητεία, μαγνητίζετε τους θαυμαστές σας, αλλά μπορούν οι άλλοι να σας καταλάβουν; Ο Ποσειδώνας διαστρεβλώνει την πραγματικότητα, ίσως οι επίδοξοι θαυμαστές σας δεν μπορούν να αποσαφηνίσουν τις επιθυμίες σας. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να υποχωρήσετε από το κοινωνικό προσκήνιο, απλά για να διαλογιστείτε, να σκεφτείτε το μέλλον της ερωτικής σας ζωής. Με ένα χαλαρό πρόγραμμα θα μπορούσατε να κάνετε κάποια μεγάλη ανακάλυψη που σας φέρνει χαρά. Απλά να θυμάστε, να μην αναλαμβάνετε δεσμεύσεις και υποχρεώσεις που δεν πρόκειται να υλοποιήσετε.

ΖΥΓΟΣ

Απομόνωση και περισυλλογή; Η Αφροδίτη στο δωδέκατο οίκο σας, του υποσυνειδήτου, συναντά σε ένα δύσκολο τετράγωνο τον περιοριστικό Κρόνο στον Τοξότη και σας δημιουργεί την ανάγκη να προστατέψετε την ιδιωτική σας ζωή, να επουλώσετε τις πληγές σας από μια παλιά προδοσία, για να ανακάμψετε συναισθηματικά. Η ευαισθησία σας είναι πιο έντονη από το φυσιολογικό ή ίσως απορροφάτε σαν σφουγγάρι τις ανησυχίες και τη μελαγχολία των άλλων ανθρώπων, καθώς είστε ανοιχτοί συναισθηματικά. Επιλέξτε την παρέα σας με σύνεση και απαλλαγείτε από όσους σας απομυζούν συναισθηματικά. Αν ένα αγαπημένο σας πρόσωπο αναζητά την καθοδήγησή σας, είστε αυτοί που τρέχετε για να κάνετε τη ζωή του καλύτερη. Η συμπόνια και η άνευ όρων αγάπη, ανατροφοδοτεί τη δική σας πνευματική ευεξία.

Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα, σας κάνει να θέλετε να ξεφύγετε από την πραγματικότητα ακόμη περισσότερο. Ενώ δε θα καταφέρετε να επιλύσετε τα μυστήρια ή να αποκαλύψετε τα κρυμμένα, θα είστε εξαιρετικά ευφάνταστοι. Αφήστε το μυαλό σας να παρασυρθεί από τις φαντασιώσεις σας, διαβάστε ένα πνευματικό βιβλίο, εκδηλώστε την έμφυτη καλλιτεχνική πλευρά σας. Κυρίως όμως φροντίστε και αγαπήστε τον εαυτό σας. Ένας περίπατος στη φύση και ιδιαίτερα κοντά στη θάλασσα θα σας αναζωογονήσει απομακρύνοντας την ένταση. Αφιερώστε λοιπόν χρόνο για να απολαύσετε τη φύση, την τέχνη, μια αγαπημένη ταινία ή ακούγοντας μουσική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πάρτε το τιμόνι και οδηγείστε την ομάδα σας! Γίνεστε η αιχμή του δόρατος σε ένα ομαδικό έργο, καθώς η Αφροδίτη στο φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας, συναντά σε ένα δύσκολο τετράγωνο τον υπεύθυνο Κρόνο στον Τοξότη. Αν υπάρξουν διαπληκτισμοί σε μια ομάδα και τα μέλη της δεν μπορούν να συναινέσουν, εσείς είστε η μοναδική φωνή της λογικής, βλέπετε τα πράγματα πρακτικά και ορθολογιστικά. Ή ένας φίλος θα μπορούσε να σας δημιουργήσει απαισιόδοξη διάθεση και μπορεί να χρειαστεί να του μιλήσετε έξω από τα δόντια, βοηθώντας τον να δει ότι μόνο με τη λογική θα ξεπεράσει τα προβλήματά του, όχι με την απογοήτευση και την απαισιοδοξία. Ή αντίθετα, εσείς από την πλευρά σας ψάχνετε για κάποιον που μπορεί να σας καθοδηγήσει στη ζωή, χαρίζοντάς σας τις εμπειρίες του και τη σοφία του και βοηθώντας σας να ξεπεράσετε τις προκλήσεις.

Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον απατηλό Ποσειδώνα, σας υπενθυμίζει ότι όλοι οι φίλοι σας δεν είναι αληθινοί. Ενώ μπορεί να έχετε την υπομονή να περιμένετε προκειμένου να αποσαφηνίσετε τα κίνητρα μιας περίεργης συμπεριφοράς ενός φίλου σας, δεν μπορείτε όμως να ανεχτείτε τις γελοιότητες. Αν θέλετε να κρατήσετε αυτήν τη φιλία, απομακρυνθείτε για λίγο προκειμένου να δείτε που πηγαίνει και αλλάξτε στέκια, αντί να την συμπεριλαμβάνετε σε κάθε κοινωνική σας συγκέντρωση. Ίσως ακόμα μπορεί να υπάρχει κάποιο άτομο μέσα στην ομάδα σας το οποίο δεν έχει και τις καλύτερες προθέσεις. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες! Απομακρύνετε αυτό το άτομο από την ομάδα σας ή απλά μην το συμπεριλαμβάνετε στο συγκεκριμένο ομαδικό έργο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θέλετε τη δύναμη και την εξουσία! Με την Αφροδίτη στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, σε τετράγωνο με τον αυστηρό Κρόνο στον Τοξότη, οι φιλοδοξίες σας παίρνουν φωτιά, αναζητάτε την ηγεσία και την επαγγελματική αναγνώριση. Αν θέλετε όμως να κερδίσετε τα βραβεία και τους επαίνους, είναι σημαντικό να εργαστείτε υπεύθυνα και σκληρά. Στις επαγγελματικές σας συναντήσεις, ο τρόπος που παρουσιάζεστε και μιλάτε θα παίξει σημαντικό ρόλο στην επαγγελματική εικόνα σας. Μπορεί να μην είστε ο πιο ευαίσθητος συνάδελφος στο γραφείο, αλλά οι συνάδελφοί σας γνωρίζουν ότι μπορούν να βασίζονται πάνω σας, και αυτό είναι που μετράει περισσότερο. Τα χρήματα, η ασφάλεια και η σκληρή δουλειά ίσως κουράσουν το μυαλό σας, αλλά ο σοφός δάσκαλος Κρόνος στο ζώδιό σας, σας ζητά να αναθεωρήσετε κάποιες από τις φιλοδοξίες σας και να αξιοποιήσετε τα δυνατά σας σημεία. Θα πρέπει να επικεντρωθείτε σε καθήκοντα που φέρνουν μια γενναιόδωρη πληρωμή, όχι αυτά που σας αγχώνουν και δεν μπορούν να σας προσφέρουν αναγνώριση. Σκεφτείτε τι μπορείτε να αλλάξετε τώρα για να μην πνίγεστε με έργα που δεν πρόκειται να σας φέρουν επαίνους και επευφημίες.

Με την Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα, ίσως σκεφτείτε να συσπειρώσετε τους συναδέλφους σας ή τους φίλους σας για να προσφέρετε κοινωφελές έργο σε μια φιλανθρωπική οργάνωση. Ή μπορεί να ξεκινήσετε μια δημιουργική προσπάθεια που θα μπορούσε να σας φέρει κέρδη ή ακόμα και να συνεργαστείτε με κάποιον που συμπληρώνει τις δεξιότητές σας. Και οι δυο μαζί θα τραβήξετε την προσοχή!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ώρα να θέσετε υπό έλεγχο την ελευθερία σας. Η Αφροδίτη στον επεκτατικό και χαρούμενο ένατο οίκο σας, σε τετράγωνο με τον κυβερνήτη σας τον Κρόνο στον Τοξότη, δημιουργεί εμπόδια και περιορισμούς στα επεκτατικά σας σχέδια και τις περιπέτειές σας. Παράλληλα, σας δίνει την ώθηση να αλλάξετε τα σχέδιά σας για ένα ταξίδι, είτε αυτό είναι ένα πραγματικό ταξίδι, ακόμα και στο εξωτερικό, ή αφορά την εκκίνηση ενός νέου εγχειρήματος. Σκεφτείτε προσεκτικά και λογικά τα μεγαλεπήβολα οράματά σας, ποιές συγκεκριμένες δράσεις απαιτούνται για να ανοίξουν οι ορίζοντές σας. Κάντε αργά και σταθερά βήματα, αυτό σας βοηθά να χτίσετε γερά θεμέλια. Αν είστε μεθοδικοί και βασιστείτε στις προηγούμενες εμπειρίες σας, θα κερδίσετε στη ζωή.

Η ζωή σας γίνεται πιο περίεργη και είναι γεμάτη αινίγματα, καθώς η Αφροδίτη συναντά σε αντίθεση τον ασαφή και μυστικιστή Ποσειδώνα. Περάστε την εβδομάδα σας στην περιπλάνηση, αναζητήστε το βαθύ νόημα της ζωής μέσα από ένα μυστικιστικό βιβλίο ή ακόμα πηγαίνοντας ένα ταξίδι για θρησκευτικό προσκύνημα. Τι σας στενοχωρεί; Αποβάλετε από τη ζωή σας άτομα που επιδρούν δυσμενώς στην ψυχολογία σας και έχουν αρνητική επίδραση στην αισιοδοξία σας. Δημιουργείστε μια ήρεμη ατμόσφαιρα ενώ εργάζεστε ή ονειρεύεστε, ίσως ακούγοντας μουσική ή πίνοντας ένα ποτό υπό το φως των κεριών. Μπορείτε να βρείτε το δρόμο σας σε μια συναρπαστική διάλεξη σχετικά με την πνευματικότητα ή ένα ντοκιμαντέρ που ανοίγει τα μάτια σας για τα δεινά των ανθρώπων που ζουν σε ένα διαφορετικό μέρος του κόσμου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε τόσο ψυχροί συναισθηματικά, σαν πάγος! Η Αφροδίτη στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας, σε τετράγωνο με τον σκληρό Κρόνο στον Τοξότη, θα μπορούσε να φέρει μια ψυχρότητα ή συναισθηματική απόσταση στις πλησιέστερες σχέσεις σας. Αν η ζήλια ή η κτητικότητα σε μια σχέση, ερωτική ή επαγγελματική, φαίνεται να ασκούν μεγάλη εξουσία πάνω σας, φροντίστε να συγκρατηθείτε, για να μη γίνουν τα πράγματα χειρότερα. Ελέγξτε τις ενέργειές σας και μη γίνεστε ανεξέλεγκτοι συναισθηματικά, ακόμα κι αν οι άλλοι γύρω σας έχουν τις χειρότερες προθέσεις ή έχετε υποψίες ότι κάτι δεν πάει καλά. Βρείτε μια υγιή διέξοδο στα συναισθήματά σας, μιλώντας σε έναν έμπιστο φίλο. Το να καταστείλετε αυτά τα συναισθήματα δεν είναι και το καλύτερο. Μόλις αισθανθείτε πιο ήρεμοι, θα μπορέσετε να δείτε διαφορετικά τα πράγματα. Από την αντίθετη πλευρά, ίσως κάποιο σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σας χρειαστεί τις σοφές συμβουλές σας.

Οι διαισθητικές δυνάμεις σας είναι πολύ πιο έντονες τώρα, χάρη στην Αφροδίτη σε αντίθεση με τον πνευματικό Ποσειδώνα. Αντί να αναζητάτε τις απαντήσεις στους άλλους ανθρώπους, ψάξτε μέσα σας. Ψάχνοντας να ανακαλύψετε την αδιάψευστη αλήθεια, απευθυνθείτε στο δικό σας υποσυνείδητο. Εμπιστευθείτε τα μηνύματα που σας στέλνει η ψυχή σας και όχι άτομα που γνωρίζετε ελάχιστα. Μπορεί κάποιος να σας πει αυτό που θέλετε να ακούσετε και όχι την αλήθεια. Συμβουλή: Μην αφήνετε τα πάθη σας να σας εξουσιάσουν και υποκύψετε στο γόητρο μιας παθιασμένης νέας γνωριμίας, ίσως τα πράγματα να μην είναι όπως φαίνονται.

ΙΧΘΥΣ

Βήμα προς βήμα η σχέση σας θα γίνει πιο δυνατή και σταθερή. Βλέπετε τώρα το δεσμό σας και όλες τις σημαντικές σχέσεις σας κάτω από το πρίσμα της λογικής και της σοφίας, καθώς η Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, συναντά σε τετράγωνο τον σοβαρό Κρόνο στον Τοξότη. Η ονειροπόλα φύση σας γίνεται πιο πρακτική και ώριμη, βλέπετε τώρα την πραγματικότητα, ίσως ακόμα να είστε διατεθειμένοι να απομακρυνθείτε αν ο αγαπημένος σας δε σέβεται τα όριά σας, δεν μπορείτε τώρα πια να είστε ανεκτικοί και συμβιβαστικοί. Είστε μόνοι; Δεν επιτρέπετε την οικειότητα, αν νιώθετε ότι αυτός/ή που σας πλησιάζει δεν είναι ο κατάλληλος, είστε λίγο απόμακροι. Αν ήσασταν υπερβολικά συναισθηματικοί, τώρα γίνεστε πιο συγκρατημένοι και προσπαθείτε να δείτε την πραγματικότητα και την αλήθεια. Η διατήρηση της ακεραιότητάς σας έχει τώρα σημασία και όχι οι άλλοι!

Με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον κυβερνήτη σας τον Ποσειδώνα, είστε παγιδευμένοι σε μια σύγχυση, από την μια πλευρά θέλετε να παρασυρθείτε στο όνειρο και τη φαντασία, αλλά από την άλλη πρυτανεύει η λογική. Αναζητάτε τώρα μια πιο αποκλειστική σχέση, ίσως ακόμα συνειδητοποιήσετε ότι έχετε δώσει την ψυχή σας σε κάποιον/α που δεν είναι διατεθειμένος να σας δώσει. Σταματήστε να βρίσκεστε με άτομα που ενδιαφέρονται περισσότερο για τον εαυτό τους και ψάξτε για όσους θέλουν γνήσιες και ισορροπημένες σχέσεις. Μπορεί ακόμα να πλανάται στον αέρα ένας ερωτισμός με κάποιον/α που καταλαβαίνετε ότι δε θα νιώσετε ποτέ σίγουροι. Κάντε το μεγάλο βήμα και απαγκιστρωθείτε από άτομα, που μόνο πόνο και λύπη μπορούν να σας δώσουν, και επενδύστε τον πολύτιμο χρόνο σας και την καρδιά σας στο σωστό άτομο.

The post Τί προβλέπουν τα άστρα από 8.8 έως 14.8.2016; appeared first on Όμορφα Μυστικά από την Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Keywords
αστρα, το φως, φλερτ, νέα, καλοκαιρι, μυστήριο, φως, συγκεκριμένο, υγιή, κινηση στους δρομους, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , ωροσκοπιο, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, βικυ σταματη, φωτια, αλλαγη ωρας 2012, αποτελεσματα, δυνατα, επιθυμιες, αινιγματα, αιχμη, αφροδιτη, βημα, γνωμη, δουλεια, ζηλια, ηγεσια, θαλασσα, μουσικη, νησι, ντοκιμαντερ, ομορφα μυστικα, ονειρο, οριζοντες, οψη, προγραμμα, υγεια, φιλια, φλερτ, φως, ψυχολογια, ωθηση, αγαπη, αγορα, αγχος, αισιοδοξια, απλα, ατμοσφαιρα, ατομο, αυτοπεποιθηση, βικυ, βιβλιο, βικυ χατζηβασιλειου, βοηθεια, βρειτε, βρισκεται, γινει, γινεται, γινονται, γοητεια, γοητρο, γονεις, δασκαλος, δευτερο, δυναμη, δυστυχως, δειτε, δικη, δοντια, δωσει, ευκολα, ειλικρίνεια, υπαρχει, εκκινηση, εκκαθαριση, εκστρατεια, εκτιμηση, ελευθερια, εβδομαδα, ενεργεια, εργα, εξοδα, επικοινωνια, επενδυσεις, ερχεται, ευεξια, τεχνη, ζωη, ζητα, ζωδιο, ζωης, ζωες των αλλων, υγιή, ιδεες, ηλικια, υπομονη, ηρεμια, θολο, εικονα, οικο, ισορροπια, καρμα, κρονος, λαγνεια, λυπη, λογια, μακρια, ματια, μηνυματα, μυστήριο, μικρο, μπορειτε, μυαλο, μυστηρια, μυστικα, νερο, νοημα, ομαδα, παντα, ογδοο, ομιχλη, ορια, οραματα, παθος, ποιοτητα, ποσειδωνας, προβληματα, πρισμα, ψυχη, ρολο, σιγουρα, συγκεκριμένο, συζητηση, συγκεντρωση, σκεψεις, σοφια, σπιτι, συμπαν, σχεδια, σχεδιο, σχολια, τετραγωνο, το φως, φαντασια, φαινονται, φυση, φωνη, χατζηβασιλειου, χειροτερα, χαρα, ομορφα, ωρες, ασφαλεια, βηματα, φιλοι, γινετε, ιδιαιτερα, καρδια, λευκο, οψεις, πληγες, ποτο, σφουγγαρι, σωστο, ταξιδι, τοξοτη, τρωει, θετικα
Τυχαία Θέματα